Κόντρα στην ΑΕΚ, δίχως άλλα περιθώρια… (17:00)

Η αρνητική βαθμολογικά διαδρομή του ΗΡΑΚΛΗ, δημιούργησε την κρισιμότητα του σημερινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Μίκρα.

Βόλει, Ηρακλής

Οι μεταγραφικές προσθήκες και οι εν γένει αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας συνέβησαν, όμως ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε να διαχειριστεί την αρνητική συγκυρία των δύο εξαιρετικά δύσκολων αγώνων, που προηγήθηκαν και στους οποίους – αναμενόμενα – δεν μπόρεσε να βρει την κατάλληλη απάντηση.

Αυτό, σε πρακτικό επίπεδο, επέτεινε την ήδη δύσκολη βαθμολογικά κατάσταση, με τον «Γηραιό» να καλείται σήμερα το απόγευμα στη Μίκρα να δώσει ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, με μεγάλη βαθμολογική κρισιμότητα, καθώς και η αθηναϊκή ομάδα διατηρεί τον ίδιο στόχο, δηλαδή την αποφυγή της περιπέτειας των play outs.

Το μήνυμα του Γιάννη Ορφανού για τη σημερινή μάχη της Μίκρας είναι ξεκάθαρο:

«Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς. Η ΑΕΚ έχει ανέβει αλλά είναι ένας αγώνας που πρέπει να νικήσουμε. Στον Α΄ γύρο χάσαμε από δικά μας λάθη. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή και να καθαρίσουμε την υπόθεση της 8αδας.

Όσο για τον πρώην «κυανόλευκο» και νυν κόουτς της ΑΕΚ, Σωτήρη Δρίκο, εκείνος, σημείωσε για το παιχνίδι:

«Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Από τότε που έφυγα έχουν αλλάξει. Για την ομάδα μου είναι ένα κρίσιμο ματς. Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε το πιο δυνατό σύνολο μπορούμε ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αγώνα. Χαίρομαι από την προσπάθεια που καταβάλουν οι αθλητές μου».

Η αναμέτρηση ΗΡΑΚΛΗ – ΑΕΚ, στο Κλειστό της Μίκρας, θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί με απευθείας διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι ΕΡΤ Play 1.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top