- Bluearena - https://bluearena.gr -

Έκλεισε το «παράθυρο» των ελεύθερων – Οριστικοποιήθηκε το ρόστερ

Ραγδαία ήταν η μεταβολή στο «κυανόλευκο» ρόστερ, μέσα από τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, με το χρονικό πλαίσιο για προσθήκες να έχει ολοκληρωθεί οριστικά και αμετάκλητα, μετά και το κλείσιμο του μεταγραφικού «παραθύρου» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, χθες (14/2) το βράδυ.

Ο Ηρακλής, αντιθέτως με την περίοδο του Ιανουαρίου, δεν κινήθηκε εντός του Φεβρουαρίου, έχοντας ήδη ολοκληρώσει μια «ενδεκάδα» μεταγραφικών κινήσεων, οι οποίες και φιξάρισαν το ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό του.

Ήρθαν στη Μίκρα ο Νταμίρ Καχριμάν (τερματοφύλακας), ο Εστέμπαν Μουνιόθ (κεντρικός αμυντικός), ο Βασίλης Βιτλής (αριστερός μπακ και – πλέον – αριστερός μπακ-χαφ), ο Νίκος Καθάριος («οκτάρι»), ο Πέτρος Ορφανίδης (επιτελικός μέσος και «οκτάρι»), ο  Χάμες Μπορίκο (αριστερός εξτρέμ), ο Γκι Νιάμπουγιου (επιθετικός), οι οποίοι εντάσσονται σε μια επτάδα μεταγραφών, που υπολογίζονται ακόμη και ως βασικοί από τον Μανουέλ Ρόκα.

Μαζί τους ήρθαν και οι Γιώργος Γιαγκιόζης (τερματοφύλακας), Βασίλης Παπαδόπουλος (επιθετικός και δεξιός εξτρέμ), Γιώργος Παπαθανασίου (δεξιός μπακ) και Γιώργος Παυλίδης (επιθετικός), οι οποίοι – σε αυτήν τη φάση – διαδραματίζουν ρόλο εφεδρείας και βάθους στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι επιδιώχθηκε να έρθει στην ομάδα ένα κλασικό «εξάρι», με προοπτική ενδεκάδας, αλλά δεν βρέθηκε κάτι αξιολογότερο από την περίπτωση του Λευτέρη Ιντζόγλου στην αγορά, με τον έμπειρο ανασταλτικό μέσο, όμως, να μην αποδεσμεύεται ποτέ.

Επίσης στις προθέσεις έμεινε η περίπτωση απόκτησης ενός… «περιοχάτου» σέντερ φορ, με τον Ισπανό Νταβίντ Τόρες να συγκεντρώνει την προτίμηση των ανθρώπων του Ημίθεου, περισσότερο από άλλες περιπτώσεις, όμως και αυτός δεν αποδεσμεύτηκε ποτέ από τον σύλλογό του.