- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πρόταση Χατζόγλου για συνιδιοκτησία Τομ – Θεοδωρίδη

Οι τοποθετήσεις του Σάκη Χατζόγλου προέρχονται μέσα από ραδιοφωνική συνέντευξή του στο Metropolis 95,5:

Για τις σχέσεις εντός των τειχών και τη λειτουργία της ομάδας, είπε:

«Δεν είναι μέλος της διοίκησης ο κ. Θεοδωρίδης, είναι συνεργάτης εμπιστοσύνης του κ. Παπαδόπουλου. Αν ενώσουν πραγματικά τις οικονομικές δυνάμεις τους ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και στη Superleague. Έχουν υπόσταση ως επιχειρηματίες, είναι πολύ δυνατοί στο χώρο τους ο καθένας. Να τα βρουν πως θα δουλέψει το μοντέλο διοικητικά και πιστεύω το έχουν συζητήσει. Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες. Θεωρώ έχουν γνώμονα το καλό του Ηρακλή και ενωμένες τις δυνάμεις τους. Κατ’ εμέ πρέπει και ο κ. Θεοδωρίδης να μπει στη διοίκηση. Είναι δύο κολοσσοί. Δεν μένω στο να έχουν από 50% συνιδιοκτησία απαραίτητα. Ο Ηλίας Θεοδωρίδης έχει μπει υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος έχει αναλάβει το αγωνιστικό κομμάτι με τους συνεργάτες του. Πρέπει να ξεκαθαρίσω: Αν ενώσουν τις δυνάμεις τους και διοικητικά-μετοχικά, όχι απαραίτητα 50-50, αν ενώσουν την οικονομική τους δύναμη και εμπιστευτούν ανθρώπους θα πάει μπροστά η ομάδα. Θα ήθελα πολύ να μπει στη διοίκηση ο κ. Θεοδωρίδης, είναι από τους πλέον δυνατούς επιχειρηματίες και συμμετέχει οικονομικά, δεν είναι απλά μόνο δίπλα στην ομάδα, βάζει τις γνώσεις του. Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Αν γίνουμε όλοι οι από έξω ενωμένοι, θα περάσει παντού στην ομάδα, όπως πέρσι. Το έχουμε και τώρα. Να γίνουν ξεκάθαρες οι εικόνες, θέλει ηρεμία ο Ηρακλής».

 

Συμφώνησε στην άποψη πως οι αντίπαλοι για τη 2η θέση τουλάχιστον κάνουν δώρα που δεν εκμεταλλεύεται ο Ηρακλής:

«Τα τελευταία χρόνια στη Φούτμπολ Λιγκ αυτός που ανεβαίνει μ’ αυτόν που πέφτει έχουν μικρή διαφορά. Είναι ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα, περισσότερο από τη ΣΛ. Εχει πάρα πλλά ο Ηρακλής αλλά πριν από ένα χρόνο και 3-4 μηξνες δεν υπήρχε. Είναι καινούριο αυτό που έχει στηθεί και πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή για να τα καταφέρουμε. Το ξεχνάμε. Είναι όμως ο Ηρακλής πρέπει γρήγορα να συνέρχεται και να πάει στις επιτυχίες. Όταν είσαι Ηρακλής, το DNA είναι πρωταγωνιστικό θέλοντας και μη. Πιστεύω θα διορθώνουμε αρκετά πράγματα. Με ρυθμό που θα έχουν οι νεότεροι και οι παλιοι θα γίνει την οικογένεια που είχαμε μια ζωή. Όταν πήγαινε καλά ο Ηρακλής ήταν οικογένεια»

 

Για τις πολλές αλλαγές:

«Δε βοηθάνε οι πολλές αλλαγές και σε μικρό χρονικό διάστημα. Φέτος προσπαθούμε με πολλεές αλλαγές σε παίκτες προπονητές και παραγοντικά έχουν γίνει πολλές αλλαγές που χρειάζεται υπομονή για να φτιαχτεί το κλίμα. Δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο. Χρειάζονται οι συνθήκες για να γίνει οικογένεια και μια απαραίτητη συνθήκη είναι η ηρεμία».