- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τουτζιάρης: “Καταδικασμένοι να διεκδικήσουμε την άνοδο”

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε στο Metropolis 95,5:

Για το νομοσχέδιο Βασιλειάδη για τα χρέη: «Περιμένουμε να γίνει πράξη το νομοσχέδιο. Βρίσκεται σε καλό δρόμο η υπόθεση, περιμένουμε να γίνει πράξη και μετά μιλάμε».

 

Για την ισοπαλία με τον Ηρόδοτο: «Ήταν μια αποτυχία. Ήταν λάθος μας. Έπρεπε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι. Ισοφαριστήκαμε σε μια κακιά στιγμή και χάσαμε δύο πόντους όπως και την περασμένη Κυριακή».

 

Για το αν προλαβαίνει ο Ηρακλής την άνοδο: «Κοιτάμε το κάθε ματς που έρχεται με στόχο τη νίκη. Δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα στη μέση της σεζόν, η οποία τουλάχιστον δεν χάνει και προσπαθεί να κερδίσει όλα τα ματς Είναι δύσκολο να στήσεις μια νέα ομάδα στη μέση της χρονιάς. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και ευελπιστώ τα αποτελέσματα να έρθουν. Ο Ηρακλής είναι καταδικασμένος να διεκδικήσει τουλάχιστον τη 2η θέση».

 

Για τον τυπικό ρόλο του στον Ηρακλή: «Ο πρόεδρος έχει τοποθετήσει τον κ. Θεοδωρίδη ως υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος και ο κ. Θεοδωρίδης εμένα ως βοηθό του».

 

Για τα επόμενα βήματα της ΠΑΕ: «Επόμενα βήματα είναι να διορθωθούν τα πάντα. Ο Ηρακλής ξέρουμε πώς ξεκίνησε, πώς έφτασε εδώ και πώς βαδίζουν τα πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι όλα καθαρίζουν, όλα είναι σε διαφάνεια, οι πληρωμές γίνονται όπως πρέπει. Και ο πρόεδρος και ο κ. Θεοδωρίδης προσπαθούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και του παρόντος για να έχει μέλλον η ομάδα».

 

Για τη δικαστική απόφαση για τον Περνίς: «Ήταν μια δικαστική νίκη για τον Ηρακλή, η οποία δημιουργεί δεδικασμένο για ό,τι προκύψει στο μέλλον. Έγινε ένα θετικό βήμα για τα παλιά χρέη».