Μπόφτσης: “Τιμή μου να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Ηρακλή” (pics)

Ο “κυανόλευκος” αθλητής αναφέρεται στην επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ερασιτέχνης

Η σχετική ανάρτηση του ΓΣ Ηρακλής:

Ο Παύλος Μπόφτσης κατέκτησε στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν, με τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ. Αυτή ήταν η πρώτη του διάκριση για το 2019 ενώ θα εκπροσωπήσει και την Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη (Σάββατο, 16/02). Ο άλτης μας μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου μας, για το μετάλλιο του αλλά και την επόμενη διοργάνωση που ακολουθεί.

“Γενικά είμαι σε καλή κατάσταση, η δεύτερη θέση με χαροποιεί, δίνει κίνητρο και συνεχίζω με καλύτερη διάθεση την προετοιμασία μου.Έχω συμμετάσχει σε κάποιες ημερίδες, ουσιαστικά αυτοί ήταν οι πρώτοι αγώνες μου.Είχα μια ενόχληση μέσα στην εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα- στα πλευρά- και πριν τον προκριματικό ήμουν λίγο κρυωμένος και δεν είχα τόσο καλή ψυχολογία. Έκανα όμως καλό άλμα και πέρασα στον τελικό. Εκεί ήμουν σε καλή κατάσταση, βγήκαν καλά άλματα, έκανα και κάποια άκυρα αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος, η μόνη πικρία είναι για τα άκυρα άλματα. Αν κάνεις μεγάλο άλμα στον αγώνα σου αλλάζει και την ψυχολογία και παλεύεις αλλιώς για την πρώτη θέση. Τέτοιοι αγώνες, είναι εμπειρίες. Αυτή η διάκριση ήταν η πρώτη για το 2019. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στους Βαλκανικούς αγώνες στην Κωνσταντινούπολη και θα φορέσω τα γαλανόλευκα ξανά, μετά από τέσσερα χρόνια. Είναι τιμή για μένα. Να αγωνιστώ και να ευχαριστηθώ τον αγώνα. Να τα δώσω όλα και να κάνω νέο ατομικό ρεκόρ. Στόχος μου είναι να κάνω έναν καλό αγώνα, με στρωμένα άλματα.

Θα ήθελα να πιάσω και το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αν το κάνω θα είμαι χαρούμενος αλλά πλέον μπαίνουμε σε προγραμματισμό για τους Ολυμπιακούς αγώνες, που είναι μεγάλος μου στόχος, έχουμε και το Παγκόσμιο στη Ντόχα, το Μπρούνο Τζάουλι”, όπως δήλωσε ο Pavlos Boftsis.

Ο 27χρονος άλτης του Γιώργου Τσούγκου φόρεσε τον περασμένο Οκτώβριο τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει στο σύλλογο και στο τμήμα στίβου.
“Είμαι χαρούμενος που φοράω τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ και ευχαριστώ τους ανθρώπους του για τη στήριξη. Υπάρχει καλό κλίμα και αυτό βοηθάει στο να βελτιώνονται οι αθλητές και να υπάρχει εξέλιξη”.
#IRAKLIS ?⚪️?

Image may contain: 1 person, playing a sport
Image may contain: 1 person, playing a sport and text

Back to Top