Αγώνας δρόμου για Περόνε, ενόψει Κέρκυρας

Εντατική και πολυδιάστατη η θεραπεία, που ακολουθεί ο Αργεντινός.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Είναι απολύτως διαπιστωμένο ότι ο Ηρακλής χωρίς τον Εμανουέλ Περόνε χάνει τεράστιο μέρος της επιθετικής δυναμικής του.

Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής κατέδειξε θλάση Α΄ βαθμού αριστερού δικεφάλου και η ιατρική εκτίμηση ανέφερε απουσία δύο εβδομάδων. Κάτι που σημαίνει ότι πέραν της αναμέτρησης στην Αλικαρνασσό, ο Αργεντινός θα αναγκαστεί να χάσει και αυτήν με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο, την ερχόμενη Κυριακή.

Η συνάρτηση, όμως, της σημασίας σε βαθμολογικό επίπεδο, του συγκεκριμένου αγώνα, με τη σημασία της παρουσίας του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή για τον αγωνιστικό σχεδιασμό των «κυανολεύκων», κάνει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα να έχουν «πέσει πάνω» του.

Με σκοπό, βεβαίως, να ανατρέψουν τη φυσιολογική πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του 35χρονου κυνηγού και να συντομεύσουν δραστικά τη διάρκειά της.

Πέρα από την εντατική φυσικοθεραπεία, στην οποία υποβάλλεται, ο Περόνε ακολουθεί και παράλληλες θεραπευτικές αγωγές σε εξειδικευμένο επίπεδο, με την προοπτική προς το τέλος της εβδομάδας να μπορέσει να μπει σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης και να βρεθεί σε κατάσταση, ώστε να βοηθήσει κόντρα στους Φαίακες, έστω και ως αλλαγή, αγωνιζόμενος σε κάποιο κρίσιμο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Από την προπόνηση της Πέμπτης κι έπειτα θα αρχίσει να διαφαίνεται αν και κατά πόσον ο αγώνας δρόμου, που δίνεται σε ιατρικό επίπεδο, θα μπορέσει να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top