- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ρόκα: “Απίστευτο το πώς χάσαμε τη νίκη…”

Την απόλυτη απογοήτευσή του από τη χαμένη ευκαιρία για “διπλό” στο Ηράκλειο, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μανουέλ Ρόκα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

“Είμαι πολύ απογοητευμένος από την απώλεια της νίκης σε αυτό το παιχνίδι. Με βάση την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες, που χάσαμε, έπρεπε να νικήσουμε. Όταν χάνεις οκτώ κλασικές ευκαιρίες για να πετύχεις γκολ, είναι επόμενο να μην μπορείς να κατακτήσεις τη νίκη. Είναι απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε δύο βαθμούς”.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για την απουσία του Περόνε, σημείωσε:

“Οπωσδήποτε, ο Περόνε έχει την αίσθηση του γκολ και την ικανότητα να σκοράρει. Είναι “γκολτζής”, όπως λέτε στην Ελλάδα. Είναι ένας πολύ επικίνδυνος επιθετικός μέσα στην αντίπαλη περιοχή και η απουσία του είναι λογικό να είναι μία απώλεια σημαντική για εμάς”.

Για την αδυναμία κάλυψης της διαφοράς από τη δεύτερη θέση:

“Τόσο με τον Ηρόδοτο, όσο και στα Τρίκαλα έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, Στέκομαι σε αυτά τα δύο παιχνίδια, διότι δικαιούμασταν τη νίκη. Είναι απώλειες βαθμών, που μπορεί να φανούν σημαντικές στη συνέχεια”.

Για τον επικείμενο αγώνα με την Κέρκυρα:

Δεν ανησυχώ επειδή η επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή μας είναι απέναντι στην Κέρκυρα. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι γνωρίζει να αντιδρά μετά από αρνητικά αποτελέσματα και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει και πάλι”.