Νίκη, για επαναφορά στο στόχο της βαθμολογικής αντεπίθεσης (15:00)

Στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρακλής θα επιχειρήσει να επανέλθει στις επιτυχίες, με «τρίποντο» κόντρα στον Ηρόδοτο.

Πληγωμένος από την – αδόκητη, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι – ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας, στον αγώνα με τον Πλατανιά, ο Ηρακλής θα επιχειρήσει σήμερα το απόγευμα να εισπράξει το απόλυτο, μέσα από την αναμέτρησή του με μία άλλη ομάδα της Κρήτης.

Αντιμετωπίζοντας τον Ηρόδοτο μέσα στη φυσική έδρα του, τη Νέα Αλικαρνασσό, η ομάδα του Ρόκα στοχεύει οπωσδήποτε στην επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με συγκομιδή τριών βαθμών και θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει αυτόν τον στόχο, μέσα από την πραγματικότητα του συγκεκριμένου ματς.

Η τεχνική ηγεσία δεν έχει στη διάθεσή της δύο – κομβικούς για τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της ομάδας – παίκτες, όπως ο Εμανουέλ Περόνε και ο Δημήτρης Κουτρομάνος, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Παναγιώτης Βοσνιάδης, λόγω τραυματισμού, με τον μέχρι πρότινος βασικό τερματοφύλακα του Ηρακλή να έχει βρεθεί – ούτως ή άλλως – εκτός πλάνων ενδεκάδας, μετά την κακή παρουσία του στον προηγούμενο αγώνα.

Ως εκ τούτου – και με δεδομένο ότι ο Μάριος Κωστούλας ταξίδεψε ασθενής στο Ηράκλειο – θα έχει πολύ ενδιαφέρον η τελική διαμόρφωση του βασικού σχήματος από τον Μανουέλ Ρόκα.

Οι «18» της αποστολής είναι οι:

Γιαγκιόζης, Καχριμάν, Βιτλής, Καζναφέρης, Νιαμπούγιου, Κουκόλης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Ορφανίδης, Μουνιόθ, Πτηνόπουλος, Ντούνης, Καθάριος, Κλέιτον, Ρόβας, Μπορίκο.

Η αναμέτρηση Ηροδότου – Ηρακλή θα αρχίσει στις 15:00, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η BlueArena, μέσω “live” ενημέρωσης, θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα, σε πραγματικό χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Κυρίτσης: «Δεν δώσαμε εντολή υλοποίησης της όποιας συμφωνίας»

Ποδόσφαιρο

Επιτροπή ποδοσφαιρικού Τμήματος: «Τέλος στην υπόθεση του Παλαιοχωρίου»

Ποδόσφαιρο

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «τελείωσε» την υπόθεση Παλαιοχωρίου

Ποδόσφαιρο

Back to Top