- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θέλει να φανεί ανταγωνιστικός στου Ρέντη (18:30)

Την αντικειμενικά πιο δύσκολη αποστολή στη φετινή πορεία του στη Volley League, έχει να διαχειριστεί το απόγευμα ο Ηρακλής, αντιμετωπίζοντας τον επίδοξο πρωταθλητή Ολυμπιακό, στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι «κυανόλευκοι», από την πλευρά τους, φιλοδοξούν να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν αντίπαλο με διαφορετικές αγωνιστικές βλέψεις, ποιότητα και βάθος ρόστερ από ό,τι εκείνοι.

Ο Γιάννης Ορφανός προβληματίζεται με την περίπτωση του Κλίντι, καθώς ο Βραζιλιάνος ακραίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ο ίδιος ο κόουτς του Ημίθεου δήλωσε, σχετικά με την απογευματινή μάχη στου Ρέντη:

«Συνεχίζεται η σειρά των δύσκολων αγώνων για την ομάδα μου αλλά είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας αλλά κι εμείς έχουμε τα πλάνα μας αλλά και πολλές δυνατότητες για να κάνουμε καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση. Η ομάδα μου είναι σαφώς βελτιωμένη και οι προοπτικές που δημιουργούνται για να βρεθούμε στο φάιναλ-4 του κυπέλλου μας κάνει να παίζουμε πιο ελεύθερα».

Η αναμέτρηση Ολυμπιακού – Ηρακλή, στο Κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», θα αρχίσει στις 18:30 και θα μεταδοθεί απευθείας, σε διαδικτυακή – τηλεοπτική κάλυψη από το ΕΡΤ  Play 1.