Να περάσει αλώβητος από την Καρδίτσα (17:00)

Χωρίς τον Αποστολίδη στη δύσκολη αναμέτρηση της Θεσσαλικής πόλης ο Ηρακλής.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στο «κυανόλευκο» καλαθοσφαιρικό στρατόπεδο έχουν θέσει ως στόχο το αήττητο, ώστε να βρεθούν αντιμέτωποι του Ιωνικού με δυνατότητα διεκδίκησης της πρωτιάς.

Αυτός ο στόχος προϋποθέτει και νικηφόρο πέρασμα από την Καρδίτσα στην απογευματινή μπασκετική μάχη του Κλειστού ΔΑΚ της Θεσσαλικής πόλης.

Ο Κώστας Μέξας είδε τουw Καλαΐτζίδη, Λιάπη και Τζουγκαράκη να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να είναι διαθέσιμοι, σε αντίθεση με τον Απόστολο Αποστολίδη, ο οποίος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, «νικημένος» από την ίωση, που τον ταλαιπωρεί και τον Φίλλιο να παίρνει τη θέση του στη 12άδα.

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν έμπειρο και ικανό συγκρότημα και συνιστούν απειλή (όπως οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, όταν παίζουν με τον Ημίθεο στην έδρα τους και έχουν το επιπλέον κίνητρο), όμως ένας σοβαρός και συγκεντρωμένος Ηρακλής (ιδίως αμυντικά) έχει τη δυναμική για θετικό πέρασμα από την Καρδίτσα.

Η αναμέτρηση ΑΣ Καρδίτσας – Ηρακλή, στο Κλειστό ΔΑΚ Καρδίτσας, θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά, μέσω διαδικτύου, από το επίσημο κανάλι του ΑΣ Καρδίτσας στο YouTube.

 

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top