- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μέξας: “Θέλουμε να τιμούμε τη φανέλα του Ηρακλή”

Μετά την αναμέτρηση της Καρδίτσας, ο Κώστας Μέξας υπογράμμισε:

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την Ομάδα μας, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την προσήλωση, για τη συγκέντρωση που είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πιστεύω ότι έκαναν πολύ καλά όσα είπαμε στις προπονήσεις ως και το 33′.

Είχαμε μια ικανή διαφορά απ’ την αρχή, την κρατήσαμε και προχωράμε, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, δε σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέραν της επίτευξης του στόχου μας.

Καταφέραμε να περιορίσουμε τα αντίπαλα ατού, ξέρουμε πως μια ομάδα αν πάρει πόντους απ’ τους ηγέτες της, όπως πχ είναι ο Κακλαμάνος, μετά όλη παίζει καλά, μετά μπαίνει κι ο κόσμος στο “παιχνίδι” κι εμείς θέλαμε να το αποκόψουμε αυτό.

Το καταφέραμε, είχαμε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα αφήσουμε έτσι και κάποια λάθη που έγιναν, γιατί όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να είσαι ολοένα και καλύτερος.

Ο Κόσμος μας βοήθησε και πάλι πάρα πολύ, να ξέρουν ότι όλοι μέσα στην Ομάδα έχουμε μόνο έναν στόχο, σκεφτόμαστε μόνο ένα πράγμα και ότι τα παιδιά ιδρώνουν και τιμούν τη φανέλα καθημερινά και στους αγώνες.

Θα συνεχίσουμε έτσι, σκεφτόμαστε μόνο πλέον το Μαρούσι που μας νίκησε στον πρώτο γύρο και έδειξε έτσι πόσο καλή ομάδα είναι”.