- Bluearena - https://bluearena.gr -

Final 4 Εφήβων – Μπαμπαλιούτας: “Στόχος μας το κύπελλο και το Πανελλήνιο”

Στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξάνδρειου Μελάθρου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου ενόψει του Final 4 Εφήβων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου.

Το «παρών» έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΣΘ, Γιώργος Διονάς, οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων και οι αρχηγοί αυτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Γιώργος Διονάς: «Εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης θέλω να συγχαρώ τα τέσσερα σωματεία που έχουν προκριθεί στο Final 4, τους προπονητές αλλά και όλους τους παίκτες που έδωσαν μία μεγάλη μάχη για να φτάσουν ως εδώ.

Έγινε ένα αρκετά αξιόλογο πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι εδώ είναι και στα τέσσερα σωματεία που βρέθηκαν και πέρσι στο Final 4, από τη μία έχει ένα θετικό ότι δουλεύουν συστηματικά στο αντρικό βόλεϊ και αυτό έχει αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά όμως και ταυτόχρονα υπάρχει και ένα αρνητικό, καθώς είναι πολύ λίγα τα σωματεία που ασχολούνται με το αντρικό βόλεϊ και πρέπει όλοι μας με πρώτη την Ένωση να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις και αυτό να αλλάξει. Ερχόμαστε από μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του Final 4 Νεανίδων.

Τρεις ομάδες μας θα προχωρήσουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και αυτό για την Θεσσαλονίκη μας είναι κάτι μεγάλο και το ίδιο ισχύει και για τους εφήβους.

Ο δεύτερος λόγος της πετυχημένης διοργάνωσης έχει να κάνει με το μήνυμα που καταφέραμε να περάσουμε και το ίδιο θέλουμε να γίνει και με τους εφήβους. Η Ένωση και τα σωματεία μας δείχνουμε και το κοινωνικό μας πρόσωπο, περνώντας το μήνυμα ότι ο εθελοντισμός είναι κάτι πολύ σπουδαίο, συνδέοντας την δραστηριότητα μας με τον σύλλογο Όραμα Ελπίδας.

Για αυτό είναι κάτι πολύ μεγάλο και θέλουμε να μείνει και να βοηθήσουμε όλοι σε αυτό».

 

Λάμπης Μπαμπαλιούτας (προπονητής Ηρακλή): «Βρισκόμαστε εδώ στη συνέντευξη τύπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και νιώθω πάρα πολύ τυχερός που έχω ξεκινήσει στην προπονητική μου καριέρα να συνεργάζομαι με αυτή τη φουρνιά αθλητών που έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο και καλούς χαρακτήρες.

Πέρσι κατακτήσαμε τον τίτλο αήττητοι και αυτό δείχνει πολλά. Δεν υποτιμάμε κανέναν και παίζουμε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι ο πιο σημαντικό. Στόχος μας να συνεχίσουμε ανάλογα και να διεκδικήσουμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Έχουμε τις δυνατότητες για να το πετύχουμε. Να βοηθήσουμε όλοι τον σύλλογο Όραμα Ελπίδας και ο κόσμος να ευχαριστηθεί τους αγώνες».

 

Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης (αρχηγός Ηρακλή): «Για ακόμα μία σεζόν φτάσαμε ως εδώ και πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο. Έχουμε και άλλους μπροστά μας, να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Με πολύ δουλειά και αφοσίωση πιστεύω ότι θα τους πετύχουμε. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και υγεία σε όλους τους αθλητές. Να βοηθήσουμε όλοι τον σύλλογο Όραμα Ελπίδας και να δώσουμε πάσα στη ζωή».