Μάκης Κυριζίδης: “Είμαι Ηρακλής – Μακάρι να γιγαντωθεί και πάλι η ομάδα”

Ο Μάκης Κυριζίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό “Θεσσαλονίκη – Θετικά” απάντησε στοι ερώτημα σχετικά με την ομάδα, την οποία υποστηρίζει: “Είμαι Ηρακλής, η ομάδα …

Διάφορα

Ο Μάκης Κυριζίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό “Θεσσαλονίκη – Θετικά” απάντησε στοι ερώτημα σχετικά με την ομάδα, την οποία υποστηρίζει:

“Είμαι Ηρακλής, η ομάδα του πατέρα μου. Νομίζω ότι έχει το καλύτερο όνομα ποδοσφαιρικής ομάδας στον κόσμο, αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, αδικημένος, είναι στα κάτω του. Μακάρι στο γήπεδο να κέρδιζαν πάντα τα ονόματα και οι βαριές φανέλες. Αυτό λέω και για τη Θεσσαλονίκη: δεν φτάνει η ιστορία, πρέπει να ζούμε στο σήμερα και να κοιτάμε ψηλά.

Εύχομαι να ξαναμπεί με το δεξί στους κορυφαίους (μην πάει ο νους σας στα πολιτικά!), να μη βιαστεί να μεγαλώσει αλλά να φτιάξει βάσεις (γι αυτό χαίρομαι με την Κ19) και να μας δίνει νίκες ως γηραιός σε εισαγωγικά και νέος στην πράξη.

Τα πάντα παίζουν ρόλο όταν διαλέγουμε πρόσωπα. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι οι κοινωνίες, θέλουμε να ζούμε μ’ αυτούς που μας μοιάζουν, που μιλούν την ίδια γλώσσα (μεταφορικά και κυριολεκτικά) με μας. Το ζήτημα είναι ποια είναι τα πιο σπουδαία και ποια δευτερεύοντα όταν είναι να διαλέξουμε. Όπως με τις ή τους συντρόφους μας -πιστεύετε ότι αν διάλεγα τη γυναίκα μου μόνο επειδή είναι μελαχρινή, θα είχα σοβαρές πιθανότητες να ευτυχήσω στο γάμο μου;

Όποιος σκέφτεται τη Θεσσαλονίκη Θετικά, αγαπάει την ομάδα του και ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για την πόλη της ομάδας του!”.

Πηγή: thestival.gr

Back to Top