«Κλάσικο» και Σίτι μας πληρώνουν στα γκολ!

Ματσάρες περιλαμβάνει το κουπόνι της Τετάρτης με ντερμπάρες παντού. Εμείς κρατήσαμε το μεγάλο ισπανικό «κλάσικο» και την δύσκολη έξοδο της Μάντσεστερ Σίτι και θα πάμε να πληρωθούμε με τα γκολ.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

 

Τυχερή αποδείχθηκε η Μπαρτσελόνα το Σάββατο. Ναι μεν «κόλλησε» στο εντός έδρας 2-2 με τη Βαλένθια, όμως την ίδια ώρα η Ατλέτικο γνώριζε ήττα από τη Μπέτις και διατηρούσε τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Πρώιμος τελικός το αποψινό «κλάσικο» και ενώ για το πρωτάθλημα, οι Καταλανοί έκαναν πλάκα και είχαν επικρατήσει με σκορ 5-1. Στον αντίποδα, η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή είναι πιθανότατα στην καλύτερα φάση της φέτος. Έρχεται από το χαλαρό 3-0 επί της Αλαβές και πλησίασε στο -2 από τη δεύτερη θέση. Σε κάθε περίπτωση και όσο ανεβασμένοι κι αν είναι οι «μερένχες», από τη στιγμή που θα παίξει ο Μέσι για τους «μπλαουγκράνα», γίνονται αυτόματα φαβορί. Από τη στιγμή που ο άσος όμως δεν παίζει ψηλά, πάμε με το ρεαλιστικό G/G και over 2.5.

 

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι

 

Από την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από τη Γουλβς έρχεται η Έβερτον. Αποτέλεσμα που έφερε μουρμούρα και έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της. Υπάρχει μεγάλη πίεση στον Μάρκο Σίλβα πλέον και ενώ μετά το αποψινό υπάρχει το κρίσιμο εκτός έδρας με τη Γουότφορντ. Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε… γκαζωμένη το εμπόδιο της Άρσεναλ και επιβλήθηκε με σκορ 3-1. Εκμεταλλεύτηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη γκέλα της Λίβερπουλ και σε περίπτωση νίκης απόψε, θα την πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «σίτιζενς» έχουν προφανώς τον πρώτο λόγο και παρότι ακολουθεί δύσκολο ματς με την Τσέλσι, το διπλό παίζει χαμηλά. Εφικτό το G/G και θα μπει στο κουπόνι της.

 

Τα καλύτερα καζινο στην ελλαδα‌‌ παίζουν στο Casinowinners.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top