Η σημαντική, σε τακτικό επίπεδο, επάνοδος του Μάρκου Ντούνη

Επιστροφή στα πλάνα του Ρόκα για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, ενόψει Αλικαρνασσού…

Ο Μανουέλ Ρόκα, μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του Εμανουέλ Περόνε και Δημήτρη Κουτρομάνο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο, θα έχει όμως διαθέσιμο τον Μάρκο Ντούνη.

Ο μεσοεπιθετικός των «κυανόλευκων» εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Πλατανιά και αναμένεται να ξαναβρεί τον δρόμο για το βασικό σχήμα, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξυπηρετεί τακτικά τον σχεδιασμό του Ισπανού τεχνικού.

Η ικανότητα του 27χρονου παίκτη να γίνεται επικίνδυνος με τη μπάλα στα πόδια και να «εξαναγκάζει» τον αντίπαλο σε φάουλ, δημιουργώντας διαρκώς ευκαιρίες στατικών φάσεων γύρω από την αντίπαλη περιοχή, παράλληλα με την ταχύτητα, τη διεισδυτικότητά και την κακή μεταβίβαση, που διαθέτει, τον καθιστούν ιδιαιτέρως χρήσιμο για τον τακτικό προσανατολισμό της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Μάρκος Ντούνης αναμένεται να χρησιμοποιηθεί, είτε στο ρόλο, που του είχε αναθέσει στα τελευταία παιχνίδια ο Ρόκα, δηλαδή πίσω από τους δύο επιθετικούς, είτε – ελλείψει Περόνε – να αναλάβει ρόλο δεύτερου επιθετικού, δίπλα στον Γκι Νιαμπούγιου.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top