- Bluearena - https://bluearena.gr -

Χωρίς σίγουρες επιλογές η μεταγραφική αγορά…

Είναι βέβαιο ότι θα ήθελαν πολύ να προσθέσουν στο ρόστερ έναν ικανό κλασικό σέντερ φορ, στον Ηρακλή, αλλά αυτό – τελικά – φαίνεται ότι, όπως δεν τους προέκυψε μέσα από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δεν θα τους προκύψει ούτε και μέσα από τη διαδικασία αναζήτησης από το ανοικτό «παράθυρο» των ελεύθερων μεταγραφών.

Η έρευνα αγοράς έπεισε Μανουέλ Ρόκα και διοίκηση ότι δεν υπάρχει κάτι σίγουρο και ενδιαφέρον για να αποκτηθεί, ιδίως όταν αυτό θα πρέπει να αφορά και σε ποδοσφαιριστή με ικανό βαθμό ετοιμότητας, ώστε να μπορέσει να προσφέρει άμεσα, όπως ακριβώς τον χρειάζεται η ομάδα.

Η περίπτωση του Νταβίντ Τόρες συγκέντρωνε όλα εκείνα τα στοιχεία, που αναζητούσαν: «περιοχάτος» σέντερ φορ, προερχόμενος από πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα και με παραστάσεις από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι ο 33χρονος Ισπανός κυνηγός δεν κατόρθωσε ποτέ να απεγκλωβιστεί από τη σχέση του με την Οντινιέντ και κατά συνέπεια αποτελούσε την – πιθανότατα – τελευταία ικανή επιλογή, η οποία θα μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του «Γηραιό».

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, φαντάζει, πλέον, πιο πιθανό να μην πραγματοποιηθεί κάποια κίνηση ως το χρονικό όριο της 14ης Φεβρουαρίου και η τεχνική ηγεσία να κληθεί να στηριχθεί στις λύσεις, που τις προσφέρουν Περόνε, Νιαμπούγιου, Ρόβας και οι μεσοεπιθετικοί του ρόστερ, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως περιφερειακοί στη γραμμή κρούσης.