Έγγραφη καταγγελία και αίτημα στη CEV για ξένους διαιτητές!

«Ο κύβος ερρίφθη» για το «κυανόλευκο» βόλεϊ, που καταφεύγει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του αθλήματος, μετά το έγκλημα της Μίκρας…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Μάκης Καλαϊτζίδης το είχε προαναγγείλει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Σαββάτου και τη σφαγιαστική εις βάρος του Ηρακλή διαιτησία του Γεροθόδωρου, ο οποίος αντέστρεφε κάθε έννοια πραγματικότητας, προκειμένου να βγάλει από τη Μίκρα νικητές τους φιλοξενούμενους.

Η διοίκηση του Ημίθεου προχώρησε σε σύσκεψη και αποφάσισε – όντως – να πραγματοποιήσει έγγραφη καταγγελία για τη διαιτησία του τοπικού ντέρμπι, την οποία θα συνοδεύσει με το ανάλογο και απολύτως διαφωτιστικό οπτικό υλικό, ενώ θα αποστείλει επίσημο αίτημα προς τη CEV, προκειμένου να παρέμβει και να ορίζει ξένους διαιτητές, τουλάχιστον στους εντός έδρας αγώνες των «κυανολεύκων».

Το επιχείρημα, στο οποίο εδράζει αυτό το αίτημά του ο Ηρακλής, δεν έχει να κάνει απλώς και μόνο με τη διαιτητική παρουσία του περασμένου σαββατόβραδου, αλλά, παράλληλα και στα επαναλαμβανόμενα διαιτητικά εγκλήματα εις βάρος του «Γηραιού» τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά, που καλείται να αντιμετωπίσει εντός Μίκρας τους δύο “big spenders” της Volley League.

Είναι σαφές ότι στις τάξεις της ελληνικής διαιτησίας κυριαρχεί η αντίληψη ότι «ασπρόμαυροι» και «ερυθρόλευκοι» πρέπει να φεύγουν νικητές από την… «επικίνδυνη» Μίκρα και υπηρετούν αυτό το… «δόγμα» εγκληματώντας εις βάρος της αγωνιστικής προσπάθειας του Ηρακλή.

Κατόπιν αυτής της απόφασης των διοικούντων και των αναλόγων κινήσεων, στις οποίες θα προβούν, αναμένονται εξελίξεις, καθώς το τεράστιο αυτό ζήτημα, πλέον, θα περάσει τα ελληνικά βολεϊκά σύνορα…

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top