Η ώρα του Νταμίρ Καχριμάν!

Εσπευσμένη ενεργοποίηση του διεθνούς Σέρβου γκολκίπερ από τον Ρόκα, που σκέφτεται να του εμπιστευτεί γάντια βασικού στο Ηράκλειο…

Με την προσθήκη του Νταμίρ Καχριμάν στο ρόστερ του ο Ηρακλής γνώριζε ότι θα κερδίσει έναν έμπειρο γκολκίπερ, με ηγετικές ικανότητες και σημαντικότατα προσόντα για τη θέση του, αλλά και με απίστευτες – για τα δεδομένα της ελληνικής δεύτερης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας – παραστάσεις. Έναν σπουδαίο, εν ολίγοις, «κίπερ».

Όμως, γνώριζαν παράλληλα ότι, προκειμένου να λάβει την απόφαση ένας τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστής να καταλήξει στην ελληνική Football League, είναι βέβαιο ότι δεν βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του.

Όχι ηλικιακά, διότι τα 34 χρόνια για έναν τερματοφύλακα αυτής της δυναμικής κάθε άλλο παρά απαγορευτική ηλικία είναι. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει μείνει αγωνιστικά άπραγος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ νωρίτερα το γεγονός, που ώθησε στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη μεγάλη ομάδα του Βελιγραδίου και του Σερβικού ποδοσφαίρου, είχε να κάνει με την απώλεια της θέσης του βασικού κάτω από τα δοκάρια.

Αυτά είναι τα μειονεκτήματα, τα οποία έπρεπε να υφίστανται, προκειμένου να βρεθεί στον Ηρακλή, στη συγκεκριμένη κατηγορία αυτός ο ποδοσφαιριστής. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Μανουέλ Ρόκα απέφυγε εδώ και δύο αγωνιστικές να τον ρίξει στα «βαθιά», επιτρέποντάς του πρώτα να «γεμίσει» με ομαδικές προπονήσεις στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Όμως, από το απόγευμα της Κυριακής όλα άλλαξαν στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς το τραγικό λάθος του Παναγιώτη Βοσνιάδη και το εν γένει κλίμα, που διαμορφώθηκε και αφορά στον μέχρι τώρα βασικό γκολκίπερ του Ηρακλή, οδηγεί στην εσπευσμένη ενεργοποίηση του Νταμίρ Καχριμάν από την αμέσως προσεχή αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.

Μάλιστα, με εντολή της τεχνικής ηγεσίας, ο Σέρβος τερματοφύλακας δεν αφήνει να περάσει μέρα ανεκμετάλλευτη σε προπονησιακό επίπεδο, καθώς ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο, στο περιθώριο του αγώνα με τον Πλατανιά, μολονότι ήταν εκτός αποστολής, ενώ χθες και σήμερα, κατά το διήμερο ρεπό της υπόλοιπης ομάδας, συνέβη και θα συμβεί ακριβώς το ίδιο.

Όλα, λοιπόν, προδίδουν, ότι ο Νταμίρ Καχριμάν – εφόσον όλα δρομολογηθούν ομαλώς – οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο «κυανόλευκο» ντεμπούτο του την Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top