Αναμονή για Περόνε – Κουτρομάνο

Μαγνητική για τον Αργεντινό, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και το εύρος της απουσίας και επανεξέταση για τον Αγρινιώτη μπακ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Εμανουέλ Περόνε και Δημήτρης Κουτρομάνος αποχώρησαν αναγκαστικά, λόγω τραυματισμού, από τον αγώνα με τον Πλατανιά και η κατάστασή τους ανησυχεί την τεχνική ηγεσία.

Όσον αφορά στον Αργεντινό επιθετικό, η οριστική ιατρική εκτίμηση για την κατάστασή του θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 5/2, καθώς σήμερα υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία.

Πάντως, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο το να πρόκειται για επιπόλαιο τραυματισμό, καθώς η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση στον αριστερό δικέφαλο και αυτό, που μένει να καθοριστεί είναι η έκταση του τραυματισμού, στοιχείο το οποίο θα κρίνει και το διάστημα της απουσίας του παίκτη από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο 32χρονος μπακ – χαφ του Ηρακλή συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες ως προς το να μην αποδειχθεί ιδιαίτερα βαρύς ο τραυματισμός του και θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο αύριο, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρόδοτο.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top