Καλαϊτζίδης: “Θα ζητήσουμε ξένους διαιτητές!”

Αγανάκτηση στον Ηρακλή για τη διαιτησία του Γεροθόδωρου.

Βόλει, Ηρακλής

Η σχετική ανάρτηση του βολεϊκού Ηρακλή και οι δηλώσεις του προέδρου του, Μάκη Καλαϊτζίδη, τα λένε όλα:

Η κακή διαιτησία λύγισε τον Ηρακλή

Πραγματικά η λέξη “διαμαρτυρία” είναι μικρή για να περιγράψει το συναίσθημα που μας διακατέχει μετά την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Γεροθόδωρου στο σημερινό παιχνίδι. Φυσικά ο συγκεκριμένος διαιτητής αυτό δεν το κάνει πρώτη φορά, αλλά όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια τακτική μέσα από πολλές αμφισβητούμενες φάσεις κάνοντας έτσι δώρο τα δυο σετ.

Η Ομάδα μας σήμερα μπορεί να γνώρισε την ήττα με 1-3 αλλά για ακόμα μια φορά είχε τον φανταστικό λαό του Ηρακλή δίπλα του να βοηθάει να εμψυχώνει τους παίκτες και να δημιουργεί μια εκρηκτική ατμόσφαιρα μέσα σε μια κατάμεστη Μίκρα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του τμήματος κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης αρκετά εκνευρισμένος δήλωσε : « Εκ μέρους όλης της διοίκησης, των παικτών και του προπονητικού τιμ ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας για την φανταστική συμπαράσταση. Δυστυχώς κάποιος κύριος σήμερα μας στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε στα ίσια την νίκη.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου θα συγκληθει συμβούλιο για να παρθούν κάποιες αποφάσεις όσον αφορά την διαιτησία. Υπάρχουν σκέψεις να ζητηθεί από την CEV στα εντός έδρας παιχνίδια να έρχονται ξένοι διαιτητές. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο με ηρεμία».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top