Δύο μονά και μια δυάδα με γκολ

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven! Το σημερινό κουπόνι είναι γεμάτο επιλογές και θα σας… ταξιδέψω σε διάφορα πρωταθλήματα για να βγάλουμε μια τετράδα.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

 

Αρχικά, πάμε Λονδίνο, όπου η Τσέλσι υποδέχεται τη Χάντερσφιλντ. Δεν είναι σε ιδανικό μομέμτουμ οι «Μπλε», καθώς προέρχονται από δύο σερί ήττες, η τελευταία μάλιστα «πόνεσε», αφού η Μπόρνμουθ επικράτησε με 4-0 στο γήπεδό της. Θέλει ένα ξέσπασμα η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι και απέναντι στην ουραγό της κατάταξης, μπορεί να το καταφέρει, ώστε ταυτόχρονα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να μείνει στην πέμπτη θέση. Ακόμα κι αν δε συνεισφέρει η φιλοξενούμενη, θα επιβεβαιωθεί το over 2.5 γκολ.

 

Συνέχεια με πρωτάθλημα Βελγίου, από το οποίο κράτησα το ματς της Ζούλτε Βάρεγκεμ με τη Σερκλ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι μετά από μια εύκολη νίκη επί της ουραγού Λόκερεν, πήραν «ανάσα» και ψυχολογία και όσο υπάρχει στην ενδεκάδα ο αρχι-σκόρερ Αρμπαουΐ (13 γκολ), μπορούν να «χαμογελούν». Η ελπίδες για τα πλέι οφ έχουν «σβήσει» πολύ καιρό τώρα, όμως η ομάδα του Ντούρι θα κυνηγήσει την αγωνιστική της βελτίωση και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Η Σερκλ έμεινε για τέταρτο παιχνίδι μακριά από τις νίκες και εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει καλά, καθώς μετρά μονάχα μία νίκη σε έντεκα αγώνες. Έχει αξία ο άσος, εδώ στο 1.80+.

 

Δεύτερη επιλογή από τη Jupiler League, το παιχνίδι ανάμεσα στη Βάασλαντ–Μπέβερεν και τη Γκενκ. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, ύστερα από την ήττα-σοκ από τη Μουσκρόν (1-2) δε θέλει σε καμία περίπτωση να έχει κι άλλη απώλεια βαθμών. Παρ’ όλα αυτά, βρίσκει τη Μπέβερεν σε καλό… φεγγάρι, με μόλις μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Εντός έδρας μάλιστα, επί ημερών Άντναν Τσούστοβιτς έχει μόνο μία ήττα, μετρώντας επίσης δύο νίκες και μία ισοπαλία. Θα βάλει δύσκολα ο Βόσνιος τεχνικός στον Κλεμάν, όμως η ποιότητα των φιλοξενούμενων δεν αμφισβητείται. Το αμφίσκορο εδώ, φαντάζει ασφαλής επιλογή.

 

Επόμενη στάση στο Βίγο της Ισπανίας, όπου η κακή φέτος Θέλτα κοντράρεται με τη Σεβίγια. Θέλουν οπωσδήποτε αποτέλεσμα οι «Κέλτες» για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Με πέντε σερί ήττες και έξι αγωνιστικές συνολικά δίχως «τρίποντο», δεδομένα περνούν «κρίση». Ούτε στο γήπεδό τους έχουν στηριχτεί φέτος, με τον απολογισμό να είναι αρνητικός για την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο. Στον αντίποδα, η Σεβίγια πρέπει να συνέλθει από το «χαστούκι» στο Κόπα ντελ Ρέι κόντρα στη Μπαρσελόνα, καθώς το 6-1 της κόστισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «Νερβιονένσες» παραμένουν χωρίς νίκη εκτός έδρας για έξι ματς, ως εκ τούτου δε μπορούμε να τους εμπιστευτούμε στο «διπλό». Προτιμότερο το αμφίσκορο, αφού και οι δύο θα ψάξουν το γκολ.

 

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

 

Τα καλύτερα online καζινο παίζουν στο Nomimacasino.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top