Ενισχύθηκε παντού και προετοιμάζεται για τη σαββατιάτικη μάχη

Ο Ηρακλής πήρε παίκτες σε όλες τις θέσεις, στις οποίες εντοπίστηκε αδυναμία και αναμένει με «άλλο πρόσωπο» το τοπικό ντέρμπι της Μίκρας.

Βόλει, Ηρακλής

Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων θα υποδεχθεί την πρόκληση του τοπικού ντέρμπι το απόγευμα του Σαββάτου ο Ηρακλής, υποδεχόμενος τον «δικέφαλο» στη Μίκρα.

Μέσα από τη μεταγραφική διαδικασία, η ομάδα του Γιάννη Ορφανού πρόσθεσε παίκτες στο δυναμικό της, επιχειρώντας να καλυφθεί σε όλες τις θέσεις, καθώς αποτελούσε κοινή παραδοχή ότι ο «Γηραιός» «έμπαζε από παντού», σε επίπεδο αγωνιστικής εικόνας, σε όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου.

Πρώτα απ’ όλα, με την προσθήκη του Ιγκόρ Ποπόφ επιχειρείται να δοθεί λύση στην επιθετική αποτελεσματικότητα από την κρίσιμη θέση του διαγωνίου.

Η ενίσχυση στα άκρα ήρθε με τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη, ο οποίος συνδυάζει σταθερή ποιότητα υποδοχής και βοήθειες στον επιθετικό τομέα.

Στο κέντρο προέκυψε η πολύ καλή και έμπειρη επιλογή του Αλέξανδρου Χήρα, ο οποίος αναμένεται να δώσει λύση πάνω στο φιλέ στους «κυανολεύκους», τόσο στον τομέα του μπλοκ, όσο και στην αποτελεσματικότητα των επιθέσεων πρώτου χρόνου.

Στη θέση του λίμπερο έγινε η επιλογή του έμπειρου και εξοικειωμένου στο «κυανόλευκο» περιβάλλον, Αλέξανδρου Ρωμαλιάδη, με την προοπτική να ενισχυθεί η υποδοχή και να αυξηθεί η ποιότητα του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας.

Αυτή η επιδίωξη, εφόσον  καταστεί εφικτή, αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του Κώστα Προύσαλη, καθώς η θέση του πασαδόρου είναι η μοναδική, στην οποία δεν πραγματοποιήθηκε προσθήκη (σε αντίθεση με τη διαγώνιο, το κέντρο, τα άκρα και τη θέση του λίμπερο).

Η τεχνική ηγεσία προετοιμάζει εντατικά την ομάδα, με το νέο αγωνιστικό πρόσωπό της, για μια πρεμιέρα αυτού του προσώπου, υπό τις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες του τοπικού ντέρμπι του Σάββατου, διατηρώντας την αισιοδοξία για θετική ανταπόκριση στις απαιτήσεις της δυνατής αναμέτρησης.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top