Λαμπρή εκδήλωση στην κοπή πίτας του “κυανόλευκου” στίβου (pics)

Με πλήθος σημαντικών παρουσιών και τιμητικές βραβεύσεις.

Ερασιτέχνης

Μέσα στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών και Αθλητριών Κλασικού Αθλητισμού του Γ.Σ. Ηρακλής «ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ» και το Τμήμα Στίβου του Γ.Σ.Ηρακλής έκοψαν τη βασιλόπιτα τους.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής βραβεύθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ηρακλή που διακρίθηκαν κατά την περασμένη αγωνιστική χρονιά (2017-2018) καθώς και βετεράνοι του συλλόγου ενώ μέσω ενός βίντεο που παρουσιάστηκε, προβλήθηκαν στιγμές από την ιστορία του συλλόγου και του τμήματος στίβου.

Η ατμόσφαιρα κατά την εκδήλωση ήταν έντονα φορτισμένη για τους ανθρώπους του συλλόγου που έφυγαν νωρίς αλλά και για τις νέες επιτυχίες του τμήματος στίβου.

Ο κύριος Δημήτρης Χασανίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών και Αθλητριών Κλασικού Αθλητισμού του Γ.Σ. Ηρακλής «ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ», στον χαιρετισμό του ευχήθηκε για μια δημιουργική χρονιά.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ο Ηρακλής, Φώτης Θέος ανέφερε «Καθήκον μας είναι να είμαστε καλύτεροι σε σας και να προσέχουμε τα παιδιά» ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία του στίβου για το σύλλογο, «Ο Ηρακλής μπορεί να κινδυνεύει λόγω χρεών κι άλλων παραγόντων, αλλά αυτό που κρατάει τον Ερασιτέχνη είναι ο στίβος, του δίνει αθλητική αναγνώριση και δικαίωμα για τη συνέχεια».

Το παρών έδωσαν στη κοπή της βασιλόπιτα οι αρχές της πολιτείας αλλά και της Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων οι κ. Βούλα Πατουλίδου, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, ο κ. Γιώργος Ορφανός, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο ειδικός συνεργάτης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Αλέξανδρος Αδαμίδης.

Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες: -Βασιλική Καλλιμογιάννη (χρυσή Πανελληνιονίκης στα 2.000μ. πρωτάθλημα Κ16) -Ιάσων Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βρανάς, Βασίλης Τσώλης, Γιώργος Κατσάνης (δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου).

Βραβεύτηκαν οι βετεράνοι: -Δημήτριος Δημητρίου (πρώην έφορος του τμήματος στίβου) -Νικόλαος Λουκίδης (πρωταθλητής σφαιροβολίας) -Χαρίτων Κανίδης (πρωταθλητής δρομέας) -Θεόφιλος Πυλιανίδης (πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ) -Δημήτρης Σιώπης (πρωταθλητής δρομέας) -Κλεάνθης Ιλερής (πρωταθλητής σφυροβολίας) -Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης (πρωταθλητής δρομέας) -Ιωάννης Χιδήρογλου (πρωταθλητής βάδην) -Παναγιώτης Παπαδημητρίου (πρώην αθλητής)

*Στα πιτάκια που μοιράστηκαν, τους τυχερούς περίμεναν δέκα φλουριά.

*Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Γιώργου Καντάκη (πρώην προέδρου του ΓΣ και αθλητή του ύψους), Λάζαρου Καλύβα (πρωτεργάτη των ακαδημιών και αθλητή) και Παναγιώτη Παπαδημητρίου (αθλητή του συλλόγου).

Image may contain: 2 people

Image may contain: 18 people, people smiling

No photo description available.

Image may contain: 2 people, people sitting and text

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: 2 people, people standing

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 2 people

Image may contain: 1 person, smiling, beard

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: 2 people, people standing, beard and text

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Image may contain: 1 person, beard

Image may contain: 1 person, suit

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: 2 people

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: 1 person, sitting

Image may contain: one or more people

Image may contain: 12 people, indoor

 

 

 

 

Back to Top