Προσπάθειες Καραντώνη για την οικονομική «ασπίδα»

Ο χρόνος κυλά, ο – καθοριστικός για την υπόθεση – Ιανουάριος εκπνέει και το κυρίαρχο πρόβλημα της ΠΑΕ αναμένει – ακόμη – την επίλυσή του…

Ο προγραμματισμός, που υπάρχει, είναι να δοθεί λύση στο θέμα της προστασίας της ΠΑΕ από τους επιθετικούς πιστωτές του Παπαθανασάκη και στο παράλληλο της ενεργοποίησης του τραπεζικού λογαριασμού, στο χρονικό πλαίσιο του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, ο μήνας έχει φτάσει στο τελείωμά του και λύση δεν δόθηκε καθ’ οιονδήποτε τρόπο και κυρίως θεσμικώς, όπως είναι το υπεσχημένο και προσδοκώμενο από την «κυανόλευκη» πλευρά.

Ο αντιπρόεδρος της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρίας, Στάθης Καραντώνης, ο οποίος χειρίζεται το όλο ζήτημα, βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και έχει κινητοποιηθεί, προχωρώντας καθημερινά σε επαφές και ενέργειες προ τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Μάλιστα, ευελπιστεί ότι σύντομα θα υπάρξουν οριστικές και αίσιες εξελίξεις και ότι είναι ακόμη πιθανό να έλθει η επιθυμητή έκβαση μέχρι το τέλος του μηνός ή – το αργότερο – εντός των πρώτων ημερών του Φεβρουαρίου.

Λύση και για την απειλή αφαίρεσης βαθμών…

Ως παρελκόμενο των μέτρων, τα οποία αναμένεται να ληφθούν, θεωρείται το να συμπεριληφθεί υπό τη θεσμική ομπρέλα προστασίας  των οικονομικών της ΠΑΕ και η θωράκιση από τις απαιτήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας το νομικό εργαλείο της FIFA, απειλούν την ομάδα με αφαίρεση βαθμών, προκειμένου να εισπράξουν αμέσως και στο σύνολό τους τα οφειλόμενα.

Στη Μίκρα, τουλάχιστον, το θεωρούν αυτονόητο και είναι ένας από τους πολλούς, σημαντικούς και κρίσιμους λόγους, για τους οποίους αναμένουν την οριστική κατάληξη της όλης υπόθεσης.

Εξαιρουμένης, βεβαίως, της υπόθεσης του Ντούσαν Περνίς, η οποία είναι προωθημένη και επείγει να ρυθμιστεί το αργότερο μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας…

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top