Προβάδισμα για Σεντ Τζόνστον

Επιστρέφουμε σήμερα με την εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Σκωτίας, την πρώτη αγωνιστική για την ακρίβεια μετά από την διακοπή δύο εβδομάδων.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

 

Βεβαια το περασμένο Σαββατοκύριακο οι ομάδες της Πρέμιερ έδωσαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Κύπελλο, οπότε έχουν αρχίσει ήδη να έχουν ρυθμό. Το βλέμμα μας λοιπόν θα στραφεί στην αναμέτρηση της Σεντ Τζόνστον με την Λίβινγκστον. Χωρίς να θέλξει με την αγωνιστική της εικόνα η ομάδα της Σεντ Τζόνστον, κατάφερε να πάρει τη νίκη εντός έδρας με αντίπαλο τη Χάμιλτον, με το τελικό 2-0 να είναι απόλυτα δίκαιο. Φρόντισε να κρατήσει την αντίπαλό της μακριά από την εστία της, χτύπησε με τους Κερ από το πρώτο λεπτό και Γουάτ στο 26ο λεπτό και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Σκωτίας. Τρίτη νίκη στη σειρά μετά από τις δύο αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και πλέον θα επιδιώξει να κρατήσει και να αυξήσει τη διαφορά της από την 7η θέση εκεί όπου βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος.

 

Από την άλλη μεριά η Λίβινγκστον έρχεται από την ήττα με 1-0 από την Χαρτς και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Είναι πλέον τρεις οι διαδοχικές ήττες της σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, ενώ απέχει από τις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Εχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Από στοιχηματικής μεριάς, στη μάχη της εξάδας μεταξύ Σεντ Τζόνστον και Λίβινγκστον, η γηπεδούχος είναι το μεγάλο και δίκαιο φαβορί, άλλωστε η ομάδα του Γκάρι Χολτ μόλις μία φορά έχει επικρατήσει σε εκτός έδρας αναμέτρηση στη φετινή σεζόν και γενικά έχει κενά στα μετόπισθεν, τα οποία πληρώνει. Δίκαιος μοιάζει να είναι ο άσσος σε απόδοση 2.20 και θα αποτελέσει τη σημερινή μας επιλογή.

 

Βρες περισσότερα προγνωστικά στο https://www.bet-hoven.net/

Σχετικά Άρθρα

Back to Top