Νάστας: “Ο Περνίς απαιτεί μόνο τα δεδουλευμένα του”

Ο νομικός εκπρόσωπος του Σλοβάκου γκολκίπερ, αναφέρθηκε στο θέμα της διαφοράς με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο δικηγόρος του Ντούσαν Περνίς, Σωτήρης Νάστας, μίλησε στο Metropolis 95,5:

«Ο Περνίς υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας τον Ιούλιο του 2015. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ήταν απλήρωτος το μεγαλύτερο διάστημα που ήταν στην ομάδα. Αναγκάστηκε να λύσει τη συνεργασία με την ομάδα, δεν βρήκαν άκρη με τα οφειλόμενα κυρίως και προσέφυγε στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών. Εκεί επιδικάστηκε ένα ποσό, στο οποίο η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε. Το Διαιτητικό Δικαστήριο επικύρωσε την οφειλή, στην οποία και πάλι η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε, ενώ ορίστηκαν και δόσεις. Η νέα ΠΑΕ οφείλει, πλέον, ως διάδοχος να καταβάλει τα χρήματα, αλλιώς θα υποστεί τα νόμιμα. Η υπομονή του Περνίς έχει εξαντληθεί. Η απαίτηση με τη δεύτερη απόφαση, αυτή του Διαιτητικού Δικαστηρίου, εκκρεμεί από τον Μάιο του 2017».

 

Για το αν είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αφαίρεση βαθμών του Ηρακλή: «Ακούγεται σκληρό να λέγεται ότι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να αφαιρέσουμε βαθμούς από τον Ηρακλή, όμως, το Δικαστήριο είναι αυτό που αποφασίζει και επιβάλλει ποινές. Ο παίκτης αιτείται τα νόμιμα. Από εκεί και πέρα, από ότι κατάλαβα από τον παίκτη, αν υπάρχει καλή διάθεση μπορεί να καθίσει να συζητήσει. Θέλει τουλάχιστον τα δεδουλευμένα, τα οποία είναι κοντά στο εξαψήφιο νούμερο».

 

Για το τι μέλλει γενέσθαι σε δικαστικό επίπεδο: «Η ΠΑΕ Ηρακλής αιτήθηκε κάποια προθεσμία, διότι κατά την άποψή της δεν είχε ενημέρωση, κάτι που δεν είναι αληθές. Ήξεραν από την αρχή ποιες είναι οι οφειλές απέναντι στους παίκτες. Η εκδίκαση ορίστηκε για τις 29 Ιανουαρίου. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μετά την εκδίκαση περιμένουμε αμέσως το διατακτικό, τις ποινές και από πότε θα είναι εφαρμοστέες. Το κακό για τον Ηρακλή είναι, κατά τη γνώμη μου, πως με την πρώτη απόφαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δοσοποίηση, συνεπώς εκτιμώ πως τώρα δεν θα υπάρχει δοσοποίηση και το δικαστήριο θα περάσει απευθείας στην επιβολή ποινών».

 

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top