- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Επιχείρηση σκούπα» στο ρόστερ…

Όπως αποδεικνύεται, ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας και ο Σωτήρης Σωτηρίου υπήρξαν απλώς οι πρώτοι μετέχοντες στην επιχείρηση εκκαθάρισης του ρόστερ και οι Ιγκόρ Ποπόφ και Αργύρης Μαυροβουνιώτης οι πρώτοι στον τομέα των προσθηκών.

Η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη, σε απόλυτη συνεργασία με τον κόουτς Γιάννη Ορφανό, έχει επιλέξει την οδό της δυναμικής παρέμβασης στα αγωνιστικά πράγματα μιας ομάδας, η οποία δεν μπορεί να πάει παρακάτω, έχοντας ήδη εκθέσει όλους εκείνους , που πίστεψαν σε αυτήν, όταν δημιουργήθηκε.

Στο πλαίσιο της καθοριστικής αναμόρφωσης του έμψυχου δυναμικού του Ημίθεου, κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστούν και άλλες ηχηρές αποχωρήσεις από τους «κυανόλευκους», οι οποίες θα φέρουν και ανάλογες προσθήκες, με στόχο, από εδώ και πέρα, να παρουσιαστεί ένα σύνολο ανταγωνιστικό και αποτελεσματικό, σε πλήρη αντίθεση με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Το βέβαιο είναι ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα κάνουν τα πάντα, ώστε στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να ολοκληρωθούν οι κινήσει αποχωρήσεων και μεταγραφών, με αποτέλεσμα στο τοπικό ντέρμπι της Μίκρας στις 2 Φεβρουαρίου, ο κόσμος της ομάδας να δει έναν «άλλον» Ηρακλή…