Οι δύο, που πήραν το «βάπτισμα» και οι υπόλοιποι, που περιμένουν…

Βιτλής και Νιαμπούγιου ντεμπουτάρισαν στα Τρίκαλα, με τους άλλους διαθέσιμους «νέους» να βρίσκονται στα υπ’ όψιν της τεχνικής ηγεσίας.

Οι αποχωρήσεις δύο «ενδεκαδάτων», μέχρι πρότινος, στελεχών του ρόστερ, δημιούργησαν την ανάγκη στον Μανουέλ Ρόκα να χρησιμοποιήσει – από την πρώτη αγωνιστική της διαθεσιμότητάς τους – δύο νεομεταγραφέντες.

Ο Γιάννης Πασάς βρίσκεται υπό αποχώρηση και άφησε ακάλυπτη την αριστερή πτέρυγα στον «3-5-2» σχηματισμό του Ισπανού κόουτς, με συνέπεια ο τελευταίος να δώσει φανέλα βασικού στον Βασίλη Βιτλή στον αγώνα των Τρικάλων.

Ο Δημήτρης Χασομέρης αποδεσμεύτηκε και άφησε χωρίς παρτενέρ στην επίθεση τον Εμανουέλ Περόνε, γεγονός, που έφερε στη βασική ενδεκάδα τον Χρήστο Ρόβα και από το 58ο  λεπτό του παιχνιδιού, ως αντικαταστάτη του, τον Γκι Νιαμπούγιου.

Οι δύο νεομεταγραφέντες «πήραν το βάπτισμα του πυρός» με την «κυανόλευκη» φανέλα, ενώ στον πάγκο ήταν σε θέση αναμονής ο Πέτρος Ορφανίδης και ο Γιώργος Γιαγκιόζης.

Και αν ο νεαρός τερματοφύλακας ήρθε για να διαδραματίσει – σε πρώτη φάση – λύση βάθους στο team των τερματοφυλάκων, ο Ξανθιώτης μέσος έχει κάθε λόγο να περιμένει και αυτός την ευκαιρία του να αγωνιστεί και να κατοχυρώσει θέση βασικού.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Καθάριος, με τον νεαρό χαφ να συγκαταλέγεται επίσης στην… «κατηγορία Ορφανίδη», δηλαδή στους «νέους» στην ομάδα, οι οποίοι ήρθαν με προορισμό να κερδίσουν θέση στο βασικό σχήμα, κάτι το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τον νεαρό δεξιό μπακ, Γιώργο Παπαθανασίου (ήρθε με την προοπτική πρώτα να «δείξει» και να κριθεί στη συνέχεια), ενώ ο Λυμπέρης Στεργίδης έγινε… παρελθόν, πριν καν προλάβει να γίνει… παρόν…

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top