- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Βράζουν» με Τσέτσιλα στον Ηρακλή

Μετά από αρκετές αγωνιστικές, στον Ηρακλή έχουν να λένε και πάλι για τη διαιτησία και μάλιστα πολλά, σημαντικά και άκρως δικαιολογημένα. Η έναρξη του πρωταθλήματος είχε βρει τους «κυανόλευκους» να είναι, μεν, αγωνιστικά τραγικοί, αλλά και να έχουν καταφανέστατα προβλήματα άδικων διαιτητικών αποφάσεων εις βάρος τους σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Έκτοτε το πράγμα κάπως ισορρόπησε για αρκετές αγωνιστικές, με τις απώλειες βαθμών να χρεώνονται ξεκάθαρα στις τεράστιες αγωνιστικές αδυναμίες της φετινής ομάδας.

Στον αγώνα των Τρικάλων, ωστόσο, η παρουσία του Κώστα Τσέτσιλα από τον Σύνδεσμο Γρεβενών, επανέφερε εκείνες τις εξαιρετικά δυσάρεστες μνήμες των διαιτητικών αδικιών των πρώτων αγωνιστικών και είναι σαφές ότι η διαιτησία του υπήρξε καθοριστικός παράγων στην απώλεια της «κυανόλευκης» νίκης.

Η… «κρυστάλλινη» ανατροπή του Εμανουέλ Περόνε στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης δεν επιτρέπει περιθώρια αμφιβολιών σχετικά με το αν η διαιτητική παρουσία έκρινε το αποτέλεσμα και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο στη Μίκρα «πνέουν μένεα» κατά του Γρεβενιώτη ρέφερι.