Καλό, πάντως, δεν είναι…

Το αποτέλεσμα στα Τρίκαλα κόβει τη φόρα του Ηρακλή στην υπόθεση της «καταδίωξης» της δεύτερης θέσης…

Τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα με Κισσαμικό και Εργοτέλη διαδέχθηκε η «άνοστη» έως «πικρή» ισοπαλία στα Τρίκαλα, η οποία δεν μπορεί να προσμετρηθεί στα «συν» της «κυανόλευκης» συγκομιδής.

Στους δύο αγώνες με τις ομάδες από την Κρήτη ο Ηρακλής ήταν εξίσου προσεκτικός στον ανασταλτικό τομέα, αλλά μπόρεσε να φτάσει στην επίτευξη γκολ, τα οποία του χάρισαν τις νίκες, που τόσο πολύ ανάγκη είχε και έχει.

Ο Μανουέλ Ρόκα «είδε» πολύ σωστά το θεωρητικά αλλά και πρακτικό περίγραμμα του πρωταθλήματος, στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα και επιμένει να υπογραμμίζει ότι η Football League είναι το πρωτάθλημα του ενός γκολ. Το έχεις; Βρίσκεσαι πολύ κοντά στο τρίποντο. Δεν το έχεις; Προβληματίζεσαι…

Αυτό συνέβη και στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου των Τρικάλων, με τον Ημίθεο να έχει τις ευκαιρίες του στο δεύτερο μέρος, ιδίως εκείνη την κραυγαλέα με τον Χρήστο Ρόβα, όμως τις σπατάλησε.

Έπεσε θύμα και του διαιτητή, που έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατο πέναλτι επί του Περόνε, το οποίο οι «κυανόλευκοι» δικαιούνταν και θα μπορούσε να σημάνει τα πάντα ο καταλογισμός του, σε σχέση με την προοπτική της νίκης.

Αν δεν θέλουμε να κρυβόμαστε, η ισοπαλία εκτός έδρας με αντίπαλο, που δεν πρωτοπορεί στο πρωτάθλημα, μόνο καλό αποτέλεσμα δεν είναι, αν και εφόσον θεωρείς ότι έχεις στόχο.

Και στην ομάδα το ξέρουν και το καταγράφουν ως ένα – τουλάχιστον σχετικό – στραβοπάτημα…

 

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top