- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δρακόπουλος: “Στοίχημα, το αήττητο στο Ιβανώφειο”

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε στον Arena 89,4:

Για το αν τον ικανοποιεί αυτό που παρουσιάζει ο Ηρακλής φέτος: «Η ομάδα βελτιώνεται συνέχεια. Πλέον είμαστε πλήρεις και έτσι μπορείς να παίξεις το μπάσκετ που πρέπει να παίζεις. Είμαστε κοντά στον στόχο μας, θα κοντραριστούμε με τον Ιωνικό και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Το κλίμα ψυχολογίας είναι πολύ καλό, επέστρεψαν όλοι οι παίκτες και ο προπονητής μπορεί να περάσει τα συστήματά του».

Για το φετινό πρωτάθλημα, που είναι πιο ανταγωνιστικό συγκριτικά με το περσινό: «Το μεγάλο στοίχημα είναι να μην χάσουμε ούτε ένα ματς στο Ιβανώφειο. Οι δύο ήττες που κάναμε μας στοίχισαν. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό: «Ο Ηρακλής μπορεί να πάει στο ντέρμπι με τον Ιωνικό χωρίς να χάσει και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το ότι δεν υπάρχουν έσοδα: «Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ και ειδικά με την Α2, είναι ήρωες».

Για το αν έχει δύναμη και υπομονή: «Υπομονή και δύναμη έχουμε, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Ας έχουμε την υγειά μας και να πηγαίνουν καλά οι δουλειές μας. Ο κόσμος του Ηρακλή αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που υπάρχει αυτήν την στιγμή».