Ανανεωμένος και με νικηφόρο «αέρα» στα Τρίκαλα (15:00)

Με την τεχνική ηγεσία να έχει στη διάθεσή της τέσσερις νεοαποκτηθέντες, ο Ηρακλής στοχεύει στο να… «τριτώσει το καλό» στη Θεσσαλική πόλη…

Με τον «αέρα» και τη ψυχολογία, που του δίνουν οι δύο συνεχόμενες νίκες επί των ομάδων της Κρήτης, παρατάσσεται το απομεσήμερο στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ο Ηρακλής, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Ο Μανουέλ Ρόκα έχει στη διάθεση του τέσσερα από τα συνολικά επτά νέα πρόσωπα του ρόστερ (Ορφανίδης, Νιαμπουγιού, Βιτλής και Γιαγκιόζης) και αναμένεται να ακολουθήσει και πάλι τη «συνταγή», που απαιτεί σχηματισμό με τρεις στην άμυνα, πέντε στο κέντρο και δύο στην επίθεση, προσανατολιζόμενος να χρησιμοποιήσει κάποιους από τους «νέους» ακόμη και στο βασικό σχήμα.

Η ομάδα των Τρικάλων δεν ακολουθεί την πορεία, την οποία τα προγνωστικά προέβλεπαν ότι θα ακολουθήσει στη φετινή Football League, όμως παραμένει πάντοτε επικίνδυνη και ικανή, ιδίως μέσα στο σπίτι της.

Εξάλλου, οι δύο νίκες του Ημίθεου δεν προεξοφλούν και εγγύηση αγωνιστικής σταθερότητας, κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ισπανός προπονητής επισημαίνει στην ομάδα του την ανάγκη για μεγάλη προσοχή στον σημερινό αγώνα.

Οι «19» του Μανουέλ Ρόκα, από τους οποίους θα προκύψει ρπιν το παιχνίδι η τελική 18άδα, είναι οι:

Παναγιώτης Βοσνιάδης, Γιώργος Γιαγκιόζης, Βασίλης Βιτλής, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Καζναφέρης, Guy Gnabouyou, Γιώργος Κούσας, Χρήστος Κουκόλης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Νίκος Ζιαμπάρης, Δημήτρης Στάμου, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Πέτρος Ορφανίδης, Μηνάς Πτηνόπουλος, Μάρκος Ντούνης, Silva Cleyton, Χρήστος Ρόβας, Emmanuel Perrone.

Ο αγώνας Τρίκαλα – Ηρακλής, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, θα αρχίσει στις 15:00 και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η BlueArena θα καλύψει όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης, μέσω “live” ενημέρωσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top