Τα γκολ της Μπάγερν και το 2.02 στην Ισπανία!

Μας… ανοίγει την όρεξη για ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο το σημερινό κουπόνι. Αρκετές οι επιλογές μας την Παρασκευή και κρατάμε τα γκολ στο παιχνίδι της Μπάγερν, όμως και τη φόρμα της Αλαβές.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου

 

Βρίσκεται εκτός τετράδας μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός πως είναι ως εδώ και τα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, η απόσταση που έχει δεν είναι απαγορευτική, έχοντας ένα αήττητο σερί στο πρωτάθλημα εδώ και 10 αγώνες. Οι έξι από αυτούς ήταν ισόπαλοι. Στον αντίποδα, για τη Μπάγερν το πρώτο μισό της σεζόν ήταν αρκετά επεισοδιακό. Ούτως, ή άλλως η χρονιά είναι μεταβατική και η επιμονή της διοίκησης στον Νίκο Κόβατς έχει φέρει την ομάδα του Μονάχου στο -6 από την κορυφή. Πάντως, στα τελευταία της παιχνίδια για το 2018 έδειξε τα… δόντια της. Ασφαλώς δεν περιμένουμε να έχει τον ίδιο ρυθμό, σε μια έδρα που παραδοσιακά την δυσκολεύει. Περιμένουμε ματς στα όρια του under με το over. Για αυτό πάμε με την επιλογή των «2-3 γκολ».

 

Χετάφε – Αλαβές

 

Τα βρήκε σκούρα η Χετάφε στην έδρα της Βαγιαδολίδ για το Κύπελλο και «κόλλησε» στο 1-1. Μαζί με το 1-0 του πρώτου αγώνα ωστόσο, προκρίθηκε στα προημιτελικά. Στο πρωτάθλημα, ήταν πάρα πολύ τυχερή και πήρε το 2-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Μάλιστα τη γλύτωσε σε χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις. Από την άλλη, η Αλαβές δεν είχε καλή εικόνα στην έδρα της Χιρόνα. Ωστόσο κατάφερε να πάρει το 1-1 και πάει τώρα στη Μαδρίτη για να μείνει στο «κόλπο» του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δεδομένου πως είχε τη δυνατότητα να ξεκουραστεί παραπάνω από τους γηπεδούχους, θεωρούμε πως στις αποδόσεις που δίνεται το διπλό έχει αξία. Πάμε στη νίκη της Αλαβές με κάλυψη στο «Χ».

 

Βρες στο Casinowinners.gr τα πάντα για τα νομιμα καζινο στην ελλαδα

Σχετικά Άρθρα

Back to Top