Θωρακίζεται με διαγώνιο και λίμπερο

Η διοίκηση θα κάνει το μέγιστο δυνατό για να παρουσιάσει μια ανεβασμένη ποιοτικά και αναμορφωμένη αγωνιστικά ομάδα, εντός των προσεχών ημερών.

Βόλει, Ηρακλής

Η προσθήκη του Αργύρη Μαυροβουνιώτη ήταν μόνο η αρχή. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν συναποφασίσει να το πάνε μέχρι τέλους, θέλοντας να δώσουν στον Ηρακλή την εικόνα, την οποία πίστευαν ότι θα έχει η ομάδα στη φετινή Volley League με το αγωνιστικό δυναμικό, που άρχισε τη σεζόν, όμως διαψεύστηκαν.

Μετά την ενίσχυση στα άκρα, με την εξαιρετική προσθήκη του 27χρονου ακραίου, η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη αποφάσισε να κάνει τα πάντα ώστε να θωρακίσει ποιοτικά την ομάδα με την προθήκη ενός ικανού διαγώνιου και ενός ακόμη λίμπερο, δίπλα στον Αντώνη Μπουράκη.

Ο διαγώνιος συγκεντρώνει τεράστιες πιθανότητες να είναι ξένος και προσδοκάται να είναι εξαιρετικά παραγωγικός και αποτελεσματικός επιθετικά, ενώ ο λίμπερο είναι πολύ πιθανόν να προέρχεται από την ελληνική αγορά, με την προσπάθεια, σε αυτήν την περίπτωση, να επικεντρώνεται στην προσθήκη παίκτη με καλή υποδοχή, τομέα, στον οποίο υστερεί (επί του παρόντος) ο – εξαιρετικότατος αμυντικά και φέρελπις – Αντώνης Μπουράκης.

Στο χρονικό πλαίσιο των προσεχών ημερών αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τις δύο αυτές σημαντικές κινήσεις, καθώς – σε κάθε περίπτωση – το μεταγραφικό περιθώριο εκπνέει με το τέλος του μήνα…

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top