Σειρά επαφών για τα συμβόλαια

Ο μεγαλομέτοχος συζητά με τους παίκτες για τις οικονομικές συμφωνίες τους, ενόψει της τακτοποίησης του θέματος των συμβολαίων.

Ο Στάθης Καραντώνης είχε εξηγήσει στη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης ότι νομικά και φοροτεχνικά ήταν αδύνατον να συναφθούν συμβόλαια μεταξύ της ΠΑΕ και των ποδοσφαιριστών, με τον τραπεζικό λογαριασμό της πρώτης να είναι μπλοκαρισμένος και απενεργοποιημένος.

Πλέον, όμως, στη Μίκρα υπάρχει η πεποίθηση ότι το συγκεκριμένο θέμα θα ξεπεραστεί και ότι επίκειται η ώρα για την υπογραφή επίσημων συμβάσεων μεταξύ του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και των επαγγελματιών αθλητών του.

Κατά συνέπεια, τις τελευταίες μέρες, μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμά του για όλα τα άλλα θέματα της ΠΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος, ο Τομ Παπαδόπουλος έχει συμπεριλάβει και τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Καθημερινά συζητά με παίκτες, προκειμένου να διευκρινιστεί το ζήτημα με τη διαφορά, που – όπως αποδείχθηκε – υπήρχε αναφορικά με τις συμφωνίες, οι οποίες συνάφθηκαν στην αρχή της περιόδου, καθώς η διοίκηση «χρεώνει» ως ποσό δόσης συμβολαίου το πριμ υπογραφής, ενώ η πλευρά των ποδοσφαιριστών το θεωρεί ως έξτρα αμοιβή.

Πριν την αναχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος θέλει να έχει κλείσει αυτών των κύκλο επαφών, ώστε μόλις καταστεί τεχνικά δυνατό, να υπογραφούν τα συμβόλαια, χωρίς περαιτέρω διαπραγματεύσεις.

Σχετικά Άρθρα

To γκολ του Γκερμούς – Παπαδόπουλος: “Να συνεχίσουμε με νίκες!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top