Προσπαθούν να «κλειδώσουν» και τις τελευταίες αλλαγές στο ρόστερ

Η προσθήκη Μαυροβουνιώτη έδωσε ήδη λύσεις, αλλά θα καταβληθεί προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση μέχρι το τέλος του μήνα…

Βόλει, Ηρακλής

Πριν από τη διακοπή για τις γιορτές, ο Γιάννης Ορφανός είχε σημειώσει ότι κανείς στην ομάδα δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα και τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου στη φετινή Volley League, με συνέπεια να εξετάζονται αλλαγές στο ρόστερ.

Άλλωστε, ο έμπειρος – σε επίπεδο αγωνιστικού δυναμικού – και φιλόδοξος Ηρακλής, έφτασε να συζητά ακόμη και για την ανάγκη επίτευξης νικών για αποφυγή της επικίνδυνης βαθμολογικής ζώνης, γεγονός το οποίο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους επιτελείς της ομάδας.

Αμέσως πραγματοποιήθηκε η κίνηση ενίσχυσης των άκρων και του τομέα της υποδοχής, με την προσθήκη του Αργύρη Μαυροβουνιώτη, ο οποίος, από το ντεμπούτο του ήδη, δικαίωσε τους ανθρώπους του Ημίθεου για την επιλογή τους.

Όπως έχουμε γράψει, επιχειρείται και το “colpo grosso” , με την προσθήκη στο δυναμικό των «κυανολεύκων» ενός ικανού ξένου διαγωνίου, ο οποίος να έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει την ισχύ κρούσης του συνόλου και την επιθετική αποτελεσματικότητα.

Βεβαίως, με την πρόσφατη λύση της συνεργασίας με τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα, τίθεται άμεσα και θέμα στη θέση του λίμπερο, καθώς τεχνική ηγεσία και διοίκηση θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα πορευθούν μέχρι το τέλος της περιόδου μόνο με τον νεαρό Αντώνη Μπουράκη (με δεύτερο λίμπερο – προφανώς – αθλητή, που θα προωθηθεί από το Εφηβικό) ή θα κινηθούν και για την προσθήκη ενός έμπειρου Έλληνα για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top