Αξία στην κόντρα και τα γκολ!

Τα Κύπελλα σε Αγγλία και Ισπανία θα μας απασχολήσουν την Τρίτη. Τα θεωρητικά φαβορί παίζουν με την… πλάτη στον τοίχο και θα στηριχθούμε στον ενθουσιασμό των αντιπάλων τους για να πληρωθούμε.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Μπλάκμπερν – Νιούκαστλ

 

Συνέχισε την ανοδική της πορεία η Μπλάκμπερν, που πέρασε με σκορ 2-0 από το Λονδίνο και την έδρα της Μίλγουολ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και την έφερε στο -6 από την ζώνη των πλέι-οφ ανόδου. Δεδομένου μάλιστα πως ακολουθεί σχετικά βατό πρόγραμμα, τα «ρόδα» μπορούν να ρίξουν το βάρος στο σημερινό ματς και να το «χτυπήσουν». Στον αντίποδα, η Νιούκαστλ έδωσε «μάχη» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν απέφυγε την ήττα ωστόσο με σκορ 2-1. Υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις της, δεδομένου πως βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ενώ διοικητικά η αστάθεια παραμένει. Με αυτό κατά νου και δεδομένου του ενθουσιασμού στους γηπεδούχους, θα ποντάρουμε στην πρόκριση των γηπεδούχων.

 

Βαλένθια – Σπόρτινγκ ντε Χιχόν

 

Πέταξε δύο ακόμα εντός έδρας βαθμούς η Βαλένθια, που «κόλλησε» στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ στο «Μεστάγια». Κακή η εικόνα της -ειδικά στο πρώτο μέρος και είχε ως αποτέλεσμα τις έντονες αποδοκιμασίες προς τον Μαρθελίνο. Δεδομένα η θέση του δεν είναι ασφαλής, ενώ υπήρξε και ραντεβού με τη διοίκηση. Από την άλλη, η Χιχόν μετράει τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και έρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Αλμπαθέτε. Βέβαια, το Κύπελλο δεν είναι μέσα στους βασικούς της στόχους και για αυτό θα κατέβει με μαζικό ροτέισον απόψε. Υπάρχει μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα στη Βαλένθια που πιθανότατα θα παίξει με άγχος. Από τη στιγμή ωστόσο που η Σπόρτινγκ δεν έχει τίποτα να χάσει, θεωρούμε πως μπορεί να κάνει τη ζημία. Όχι απαραίτητα να προκριθεί, αλλά γκολ έχει τη δυνατότητα να βάλει. Πάμε με το αμφίσκορο.

 

Ενημερώσου για τα bonus στοιχηματικων εταιρειων στο Foxbet.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top