Παραθέτει δείπνο στην ομάδα και προετοιμάζει συναντήσεις

Ο μεγαλομέτοχος θα επιχειρήσει να δώσει λύση στο θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας και του μπλοκαρισμένου λογαριασμού, επί αθηναϊκού εδάφους.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε μία προσπάθεια δημιουργίας θετικού κλίματος στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού Ηρακλή (βοηθούντων και των δύο συνεχόμενων νικών), ο Τομ Παπαδόπουλος αποφάσισε να παραθέσει γεύμα απόψε (Δευτέρα 14/1) στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξομάλυνση των σχέσεων διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος, οι οποίες δοκιμάστηκαν τον τελευταίο καιρό, με τις διαφορές, οι οποίες προέκυψαν στο οικονομικό πεδίο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος τα ΠΑΕ προχωρά στο κλείσιμο συγκεκριμένων συναντήσεων επί αθηναϊκού εδάφους, προκειμένου να προωθηθούν λύσεις στο θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας και των δελτίων των νεομεταγραφέντων ποδοσφαιριστών, αλλά και του μπλοκαρισμένου λογαριασμού της ΠΑΕ.

Τις αμέσως προσεχείς μέρες θα μεταβεί στην πρωτεύουσα και αναμένεται να έχει επαφή με τον Γιώργο Βασιλειάδη, ενώ ήδη βρίσκονται, ο ίδιος και οι διοικητικοί συνεργάτες του, σε επικοινωνία με συναρμόδιους για τα συγκεκριμένα θέματα, φορείς.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top