- Bluearena - https://bluearena.gr -

Κουτρομάνος: “Η υπόθεση της ανόδου δεν έχει τελειώσει”

Ο Δημήτρης Κουτρομάνος μίλησε στο Metropolis 95,5:

Για την πορεία του Ηρακλή στο Πρωτάθλημα: «Κερδίσαμε τον Εργοτέλη, πήραμε ψυχολογία και ελπίζω να κάνουμε το 3Χ3 κόντρα στα Τρίκαλα. Δεν έχει χαθεί κάτι και πρέπει να το τονίσουμε αυτό. Περάσαμε δυσκολίες, όμως, φαίνεται ότι η ομάδα ανακάμπτει και έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Ο Ηρακλής ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί του Πρωταθλήματος. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως, δεν χάθηκε κάτι».

 

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα. Προηγηθήκαμε, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όμως, σε μια φάση αδρανήσαμε και ήρθε η ισοφάριση. Όμως, ο… συνήθης ύποπτος Περόνε μας έδωσε τη νίκη. Όλα γίνονται, δεν έχει χαθεί κάτι. Θα παλέψουμε το κάθε ματς σαν τελικό και όπου βγει».

 

Για την παρουσία του Μανουέλ Ρόκα: «Μας έχει περάσει άλλο σύστημα, άλλη νοοτροπία. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

 

Για το ματς στα Τρίκαλα: Δεν πηγαίνουν καλά στο φετινό Πρωτάθλημα, όμως έχουν καλή έδρα. Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις πόντους και να συνεχίσουμε όπως είμαστε τώρα».