Στη Θεσσαλονίκη ο Τομ – Ήρθε αποφασισμένος για ξεκαθάρισμα με την Πολιτεία

Κατέφθασε ο μεγαλομέτοχος, πραγματοποίησε ήδη την πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες του και ετοιμάζεται για καθοριστικές επαφές με κρατικούς παράγοντες.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται, πλέον, ο Τομ Παπαδόπουλος και, μάλιστα, χθες βράδυ, δείπνησε σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης με διοικητικούς συνεργάτες του, αναλύοντας τα δεδομένα, τα οποία έχει δημιουργηθεί με το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας.

Ο μεγαλομέτοχος φέρεται αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει την όλη κατάσταση με τους κυβερνητικούς φορείς, καθώς διαπιστώνει ότι η αδιαφορία από την πλευρά τους δημιουργεί ολοένα και περισσότερα προβλήματα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, στις αρχές της νέας εβδομάδας, αναμένεται να μεταβεί στην Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσει σχετικές επαφές με κρατικούς παράγοντες.

Βεβαίως, σήμερα (13/1) αναμένεται να είναι παρών στον αγώνα του Καυτανζογλείου, όπου ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη.

Όπως επεσήμανε στους συνεργάτες του, αν και εφόσον δεν βρεθεί λύση, είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει νέα συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα εκθέσει την κατάσταση και τις αποφάσεις του προς τον κόσμο του Ηρακλή, όπως είχε προαναγγείλει από την προηγηθείσα δημόσια τοποθέτησή του…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top