- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ρόκα: “Βήμα – βήμα θα φτιάξουμε έναν Ηρακλή, που θα μας αρέσει”

Αναλυτικά, όσα δήλωσε μετά τον αγώνα ο Μανουέλ Ρόκα:

«Είδα ότι οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή. Είχαμε ένταση, πηγαίναμε πρώτοι στη μπάλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλει πάνω από όλα να παλεύουμε για τη φανέλα, με νύχια και με δόντια. Είναι δύσκολο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ομάδα χτίστηκε για να επιτρέψει στη Σούπερλιγκ και τώρα είναι στη μέση της βαθμολογίας. Βήμα βήμα, όμως, θα εμφανιστεί μια ομάδα που θα μας αρέσει».

Τίποτα δεν είναι εύκολο. Είδα στο ημίχρονο κατεβασμένα κεφάλια,  όταν μας ισοφάρισε ο Εργοτέλης. Είναι δύσκολη η κατηγορία, δεν κερδίζεις εύκολα τίποτα. Δεν παρατάμε ποτέ το παιχνίδι. Μας βοηθάει η δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Κάποιες φορές κάνεις μεγάλη προσπάθεια και δεν κερδίζεις. Αυτό που θέλω είναι να δίνουν τη ψυχή τους οι παίκτες. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε και τον εαυτό μας. Να γίνουμε ομάδα-οικογένεια.

Ήταν τελικός το σημερινό παιχνίδι όπως για μένα είναι και το επόμενο. Θέλουμε συνεχόμενες νίκες. Γι αυτό και το πανηγύρισα σαν μια μεγάλη νίκη. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Δεν υπάρχει απλό παιχνίδι. Αν θες να πετύχεις το στόχο σου, κάθε αγώνα πρέπει να τον βλέπεις σαν τελικό.

Περιμένουμε να εκδοθούν τα δελτία και να παίξουν οι μεταγραφές. Σήμερα θα μιλήσω για τους παίκτες που έπαιξαν.  Θέλω όποιος μπαίνει να παίξει, να βάζει πάνω απ όλα τη ομάδα. Όπως έκανε ο Ρόβας, που μπήκε στο γήπεδο από τον πάγκο με χαμόγελο.  Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχω πιο πλούσιο ρόστερ».