Να συνεχίσει στον δρόμο της… Κρήτης… (15:00)

Με άξονα αναφοράς τα όσα πέτυχε με αντίπαλο τον Κισσαμικό στα Χανιά, αντιμετωπίζει τον Ηρακλειώτη Εργοτέλη ο Ημίθεος…

Προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης της εκτός έδρας νίκης του στα Περιβόλια, επιδιώκει να κινηθεί σήμερα στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής, κόντρα στην άλλη ομάδα της Κρήτης, τον Εργοτέλη, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Σταδίου.

Ο Μανουέλ Ρόκα, πέρα από την αστάθμητη αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του, έχει να διαχειριστεί την αδυναμία ενεργοποίησης των νεομεταγραφέντων ποδοσφαιριστών, αλλά και τις απουσίες των Στάμου, Τάι και Καλτσά, όπως και του Κανακούδη, ο οποίος δεν έχει μπει από την αρχή του πρωταθλήματος στην ομάδα.

Επιστράτευσε όσους ήταν διαθέσιμοι, ακόμη και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν ενταχθεί στο κατάλογο των αποχωρούντων και βρέθηκαν εκτός αποστολής την περασμένη αγωνιστική (όπως ο Κλέιτον) και καλείται να αντιμετωπίσει μια δυνατή ομάδα, η οποία στην εκκίνηση της φετινής Football League είχε εντυπωσιάσει.

Την 18άδα του Ηρακλή στη σημερινή αναμέτρηση αποτελούν οι:

Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Καζναφέρης, Γιώργος Κούσας, Χρήστος Κουκόλης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Νίκος Ζιαμπάρης, Μάριος Κωστούλας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κώστας Παναγιωτούδης, Γιάννης Πασάς, Μηνάς Πτηνόπουλος, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Χρήστος Ρόβας, Εμάνουελ Περόνε.

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Εργοτέλη, στο Καυτανζόγλειο, θα αρχίσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ3.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top