Με Κλέιτον, αλλά χωρίς Στάμου

Κανονικά Κωστούλας και Κουκόλης, ενώ επανέρχεται ο Παπαδόπουλος – Στην αποστολή και ο Κλέιτον, λόγω μη ενεργοποίησης των μεταγραφών…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ:

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΗΡΑΚΛΗ ενόψει της αυριανής (13/1, 15.00) εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Οι Χρήστος Κουκόλης και Μάριος Κωστούλας ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών συμμετέχοντας κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα.

Ο Νίκος Καλτσάς συνέχισε την αποθεραπεία ενώ ο Δημήτρης Στάμου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή του αυριανού αγώνα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα ανακοίνωση τους 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής που είναι οι:

Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Καζναφέρης, Γιώργος Κούσας, Χρήστος Κουκόλης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Νίκος Ζιαμπάρης, Μάριος Κωστούλας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κώστας Παναγιωτούδης, Γιάννης Πασάς, Μηνάς Πτηνόπουλος, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Χρήστος Ρόβας, Εμάνουελ Περόνε.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top