Για μια νέα αρχή κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (19:00)

«Ποδαρικό με το δεξί» στο 2019 και στον δεύτερο γύρο, θέλει να κάνει η ομάδα του Γιάννη Ορφανού, ενισχυμένη με τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη.

Βόλει, Ηρακλής

Να αφήσει πίσω του τον αντιπαραγωγικό για εκείνον πρώτο γύρο, θέλει ο Ηρακλής, επικρατώντας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη σημερινή αναμέτρηση της Μίκρας.

Στο πρώτο της παιχνίδι για τη νέα χρονιά, η ομάδα του Γιάννη Ορφανού θα εμφανιστεί ενισχυμένη με τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη και θα τεθεί αντίπαλος μιας ομάδας, η οποία ισοβαθμεί μαζί της στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο κόουτς του Ημίθεου δήλωσε σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Μετά από μία μίνι προετοιμασία και μία περίοδο ανασύνταξης και περισυλλογής μέσα στις γιορτές είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το restart που χρειάζεται η ομάδα και θέλει ο κόσμος. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για αλλαγές αλλά ο Ηρακλής στηρίζει τις επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι. Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία των έμπειρων παικτών μας. Είμαστε σίγουροι πως οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές και θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Η έλευση του Αργύρη Μαυροβουνιώτη θα μας βοηθήσει καθώς είναι ένας έμπειρος ακραίος που γνωρίζει την κατηγορία».

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της επιστροφής του στον «Γηραιό», σημείωσε:

«Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια και στην ομάδα που έχω αγωνιστεί άλλες δύο φορές. Ο Ηρακλής έχει παράδοση στο βόλεϊ και πολύ βαριά φανέλα. Έχει αρκετά καλή ομάδα και αδικείται από τη βαθμολογική θέση που έχει. Μπορεί να φτάσει ψηλά, το πιστεύω και για αυτό είμαι εδώ».

Αυτές τις μέρες έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, πολύ προπόνηση και είναι θέμα χρόνου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Περιμένουμε τον κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια. Ο Ηρακλής είναι ομάδα υψηλής δυναμικής και το γεγονός ότι έχασε τέσσερα συνεχόμενα τάι μπρέικ έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Στόχος μας είναι να νικήσουμε όλα αυτά τα ματς στον Β΄ γύρο και μάλιστα με τρίποντα και κυρίως να κάνουμε και πάλι την ομάδα αήττητη στην έδρα της. Χαίρομαι που επιστρέφω στην Volley League. Είναι διαφορετική πρόκληση για κάθε αθλητή. Θεωρώ τον αγώνα με τον Εθνικό κομβικό. Εφόσον το νικήσουμε θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, θα ανέβουμε βαθμολογικά και θα τονωθεί η ψυχολογία».

Τέλος, ο κόουτς των φιλοξενουμένων, Σάκης Μουστακίδης, επεσήμανε:

«Πρόκειται για ένα ντέρμπι μετά από τις γιορτές και στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου. Ο Ηρακλής καίγεται για βαθμούς όπως και εμείς. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και αυτό φάνηκε και στον Α΄ γύρο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς».

Ο αγώνας Ηρακλή – Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Μίκρα θα αρχίσει στις 19:00 και ΔΕΝ θα καλυφθεί τηλεοπτικά.

Η BlueArena θα σας μεταφέρει “online” την εξέλιξη της αναμέτρησης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top