Κορυφώνεται ο κυβερνητικός εμπαιγμός! Ούτε τώρα τα δελτία!

Κούφια λόγια η προστασία της διοίκησης Παπαδόπουλου από την Πολιτεία, καθώς αρνούνται την έκδοση ασφαλιστικής ενημερότητας, λόγω των χρεών του Παπαθανσάκη!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε ένα ζήτημα, στο οποίο δεν χωρούσαν λόγια και υποσχέσεις, αλλά η πολιτειακή πλευρά έπρεπε άμεσα να υλοποιήσει την υπόσχεσή της για συμπαράσταση στην προσπάθεια του Τομ Παπαδόπουλου στην ΠΑΕ Ηρακλής, αποδείχθηκε ξεκάθαρα η αδιαφορία και ο εμπαιγμός από τη συγκεκριμένη πλευρά.

Τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του Ημίθεου δεν εκδίδονται ούτε ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, καθώς οι επαφές με το αρμόδιο για την Κοινωνική Ασφάλιση υπουργείο δεν κατέληξαν θετικά και η ασφαλιστική ενημερότητα δεν εκδόθηκε…

“Δεν ξέρουμε ποιες είναι οι δεσμεύσεις, που έχετε λάβει από άλλα υπουργεία, αλλά εμείς χωρίς ρύθμιση δεν μπορούμε να εκδώσουμε ασφαλιστική ενημερότητα και αυτήν την περίοδο δεν μπορείτε να μπείτε σε ρύθμιση”, ήταν η απάντηση, που έλαβε ο επίσημος Ηρακλής.

Πλέον, ο Μανουέλ Ρόκα υπολογίζει και πάλι χωρίς τις μεταγραφές της ομάδας και ο μεγαλομέτοχος, ερχόμενος στην Ελλάδα θα επιδιώξει την άμεση επίλυση του θέματος…

Σχετικά Άρθρα

Αδιαφορούν για τις τοποθετήσεις Παπαδόπουλου οι θεσμικοί φορείς

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος κατά και του Ιδρυτικού: «Θα προβώ σε αποκαλύψεις…»

Ποδόσφαιρο

Back to Top