- Bluearena - https://bluearena.gr -

Εννοείται ότι στηρίζετε τα στελέχη σας, κύριε πρόεδρε! Αυτό είναι το πρόβλημα…

Υπάρχουν δύο ειδών «υποδοχές» σε όσα μας αφορούν και εστιάζουν σε κριτική επιλογών μας: η πρώτη είναι η γόνιμη υποδοχή. Αυτή, η οποία εδράζεται στη λογική του «λες να έχει δίκιο; Για να το εξετάσω…». Η δεύτερη είναι ο «αντιδραστικός αυτοματισμός». Η λογική του «εγώ ξέρω, εγώ αποφασίζω και κανείς δεν θα μου πει τι να κάνω, σε ένα ζήτημα, που με αφορά…».

Δυστυχώς, ο Τομ Παπαδόπουλος επέλεξε τον δεύτερο δρόμο. Δυστυχώς, βεβαίως, για την ΠΑΕ και τον ίδιο τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, καθώς μια τέτοια λογική μοναρχικού απομονωτισμού και… «παπικού αλάθητου» δύσκολα θα αποφέρει οφέλη μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Με ανάρτησή μας [1] είχαμε επισημάνει κάποιες κραυγαλέες λειτουργικές στρεβλώσεις, οι οποίες παρατηρούνται στην «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική εταιρεία, επιχειρώντας να προλάβουμε καταστάσεις πριν να είναι αργά. Πολύ πιθανόν να είμαστε εμείς που κάνουμε λάθος.

Άλλωστε αυτό έσπευσε να μας καταστήσει σαφές ο πρόεδρος και η διοίκησή του, μέσω του έκτου θέματος της δεύτερης διευκρινιστικής ανακοίνωσης για την υπόθεση της ενημερότητας, η οποία ανακοίνωση  – όπως όλοι αντιλαμβάνονται – εξεδόθη προκειμένου να προβληθεί ο ισχυρισμός ότι τα στελέχη της ΠΑΕ είναι άψογα ως προς την τέλεση των καθηκόντων τους…

Ας θυμηθούμε το σημείο, με το οποίο η ΠΑΕ ανοίγει απευθείας… «διάλογο» με τη BlueArena:

«6) Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής αλλά και του ιδίου κου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με τις αποφάσεις τους, όπως αυτές υλοποιήθηκαν από τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, στόχο έχουν την καλύτερη πορεία της ομάδας του Ηρακλή . Διευκρινίζεται δε προς κάθε κατεύθυνση ότι, τόσο η Διοίκηση της ομάδας όσο και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος κος Παπαδόπουλος έχουν εμπιστοσύνη στα στελέχη, τους συνεργάτες και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, οι οποίοι με επαγγελματική ευσυνειδησία και επαγγελματική πληρότητα ανταποκρίνονται πλήρως στις υποχρεώσεις της ΠΑΕ».

Να συνεχίσουμε, λοιπόν στο πλαίσιο του ιδιότυπου αυτού «διαλόγου» και να σημειώσουμε ότι, από βάθους ψυχής ευχόμαστε όλα να είναι όπως μας τα λένε από τη Μίκρα ή από τη… Φιλαδέλφεια. Και μακάρι εμείς να είμαστε οι «μυαλοπώλες», που με τους «εξυπνακισμούς» τους ανακινούν θέματα εκ του μη όντος. Μακάρι.

Και μακάρι όλο το καθεστώς του Τομ Παπαδόπουλου να δικαιωθεί στο δύσκολο έργο, που έχει αναλάβει και τα συγκεκριμένα στελέχη να… παρασημοφορηθούν για το άψογο των υπηρεσιών τους.

Το γράψαμε και θα το ξαναγράψουμε. Εμείς θα είμαστε (Θεού θέλοντος) εδώ, για να καταγράφουμε και να επαινούμε κάθε τι θετικό και να κριτικάρουμε κάθε τι, για το οποίο έχουμε τις ενστάσεις μας. Και θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, καθώς έτσι συναισθανόμαστε το καθήκον μας έναντι του κόσμου του Συλλόγου. Και εμπρός σε αυτό, δεν βρίσκουμε κανένα λόγο υπεράσπισης ανεπαρκών «δοκησίσοφων», που έχουν «γοητεύσει» την ιδιοκτησία της ΠΑΕ και, οι οποίοι καμία, μα καμία σχέση δεν είχαν και δεν έχουν με τον Σύλλογο…

Και να μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε, κύριε πρόεδρε, ότι το «6» της ανακοίνωσής σας ήταν περιττό και πλεοναστικό. Εννοείται ότι στηρίζετε τα στελέχη σας! Αυτό είναι το πρόβλημα…