Δύο στα γκολ από την Ιβηρική!

Αρκετές επιλογές προκύπτουν στο δευτεριάτικο κουπόνι για να πάμε ταμείο! Εμείς θα κρατήσουμε δύο επιλογές από την ιβηρική χερσόνησο και θα πάμε με τα γκολ για να πληρωθούμε.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο

 

Η ήττα από τη Μπαρσελόνα στο τέλος του 2018 με σκορ 2-0 ήταν αναμενόμενη για τη Θέλτα. Μπορεί η παρουσία της στη Βαρκελώνη να μην ήταν πολύ καλή, σε κάθε περίπτωση ωστόσο, με τον Καρντόσο στον πάγκο της παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο. Βέβαια, χρειάζεται και τα αποτελέσματα για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Στον αντίποδα, η Μπιλμπάο έχασε μέσα από τα χέρια της το τρίποντο στο εντός με τη Βαγιαδολίδ, αφού ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο τέλος. Το θετικό για τους Βάσκους είναι, πως στο διάστημα της διακοπής ο Γκαριτάνο είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με την ομάδα, προκειμένου να διορθωθεί η εικόνα της. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ομάδες εμφανίζουν ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Επιθετικά έχουν αμφότερες καλές μονάδες και θεωρούμε πως το αμφίσκορο είναι αρκετά πιθανό.

 

Τοντέλα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

 

Συνέχισε την ανοδική πορεία που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα και επικράτησε μέσα στην έδρα της Σάντα Κλάρα με σκορ 2-1. Πολύ σημαντική η συγκεκριμένη νίκη για την Τοντέλα, που ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού και δείχνει πως θα δώσει μεγάλη «μάχη» για να παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ επέστρεψε στις νίκες και επιβλήθηκε στη Λισαβόνα με σκορ 2-1 της Μπελενένσες. Η διαφορά από την κορυφή και την Πόρτο παραμένουν στους πέντε βαθμούς και δεδομένα δεν χωράνε άλλες απώλειες. Σε κάθε περίπτωση, τα «λιοντάρια» θα δώσουν ρυθμό στο ματς. Οι γηπεδούχοι έχουν την ψυχολογία για να ακολουθήσουν και το over 2.5 θα μπει στις επιλογές μας.

 

Στο Foxbet.gr εκτός από το στοίχημα, θα βρεις τα πάντα και για τα νόμιμα καζινο

Σχετικά Άρθρα

Back to Top