- Bluearena - https://bluearena.gr -

Στα Περιβόλια, με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του (15:00)

Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί μέσα στο 2019 ο Ημίθεος και καλείται να αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Περιβολίων, στα Χανιά, τον Κισσαμιό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Με την ιδιαιτερότητα ότι την κοουτσάρει ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Βοσνιάδης και έχει στις τάξεις της τον μέχρι πρότινος παίκτη του «Γηραιού», Χουσεΐν Μουμίν, η ομάδα της Κρήτης, αποτελεί έναν αντίπαλο ικανό να βάλει δύσκολα στους ήδη – για τα καλά – προβληματισμένους, αλλά και προβληματικούς, «κυανόλευκους».

Ο Μανουέλ Ρόκα, στην επιστροφή του στο γήπεδο των Περιβολίων, όπου κοουτσάριζε τον Πλατανιά στους εντός έδρας αγώνες του, θα έχει στη διάθεσή του τρία νέα πρόσωπα σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού, τα οποία, μάλιστα διεκδικούν και θέση στο βασικό σχήμα.

Πρόκειται για τον Πέτρο Ορφανίδη, τον Μπάμπη Στεργίδη και τον Βασίλη Βιτλή, με τον πρώτο να είναι πιθανό να αναλάβει το ρόλο του βασικού επιτελικού, τον δεύτερο τον ρόλο του δεξιού μεσοεπιθετικού και τον τρίτο αυτόν του αριστερού μπακ.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ηρακλή για τη σημερινή αναμέτρηση:

Βοσνιάδης, Γρηγοριάδης, Ορφανίδης, Στεργίδης, Βιτλής, Κούσας, Ντούνης, Χασομέρης, Περόνε, Ρόβας, Παναγιωτούδης, Κωστούλας, Στάμου, Πασάς, Ζιαμπάρης, Γιαννίτσης, Κουτρομάνος, Πτηνόπουλος.

Η αναμέτρηση Κισσαμικού – Ηρακλή στο Γήπεδο Περιβολίων θα αρχίσει στις 15:00 και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η BlueArena θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα, μέσω “live” ενημέρωσης.