- Bluearena - https://bluearena.gr -

Σκληρή δοκιμασία στην Κω, χωρίς Πολυτάρχου (17:00)

Όπως άφησε τον προηγούμενο χρόνο, έτσι βρίσκει και τον νέο, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο καλαθοσφαιρικός Ηρακλής. Είχε να διαχειριστεί μία αναμέτρηση εκτός έδρας με έναν από τους δυνατούς του φετινού πρωταθλήματος, όπως ο Ερμής Αγιάς και, τώρα, έχει ανάλογη αποστολή με έναν ακόμη, όπως ο Ιπποκράτης Κω.

Στη Λάρισα οι «κυανόλευκοι», παρά το γεγονός ότι στερήθηκαν των υπηρεσιών του Στεν Σοκ και μολονότι στη διάρκεια της αναμέτρησης έχασαν από τραυματισμό το Μιχάλη Πολυτάρχου και από φάουλ τον Κώστα Κακαρούδη, θα μπορούσαν κάλλιστα να κερδίσουν τον αγώνα, ο οποίος χάθηκε για ένα ριμπάουντ και ένα καλάθι, που ήταν εκπρόθεσμο, αλλά κατακυρώθηκε.

Αυτήν τη φορά, ο Κώστας Μέξας έχει στη διάθεσή του τον Στεν Σοκ, αλλά στερείται των υπηρεσιών ενός μεγάλου επιθετικού όπλου του και καλύτερου σουτέρ της ομάδας, του Μιχάλη Πολυτάρχου. Στον αντίποδα, διαθέτει την προσθήκη μιας επιπλέον περιφερειακής λύσης (κυρίως στη θέση «2»), με την παρουσία του Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος και θα ντεμπουτάρει με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Απέναντι στον Ημίθεο, μία ομάδα με φιλοδοξίες συμμετοχής στα play offs, πολύ καλό αγωνιστικό δυναμικό και ιδιαίτερα ικανή στην έδρα της, με τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν την «απόδραση» από το νησί με το ροζ φύλλο αγώνα, γεγονός, το οποίο θα συνιστά επιτυχία ενόψει της συνέχειας.

Ο αγώνας Ιπποκράτης Κω – Ηρακλής, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κω, θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί με «ζωντανή» διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από τη Web TV της αθλητικής ιστοσελίδας της Κω, giafkasports.gr.

Η BlueArena θα καταγράψει, μέσω “live” ενημέρωσης όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης.