Πάμε καρφωτά με κίνητρο και φαβορί!

Αρκετές επιλογές προκύπτουν στο κουπόνι του Σαββάτου. Κύπελλο Αγγλίας και Πριμέρα Ντιβιζιόν μας δίνουν σημαντικά πονταρίσματα στα σημεία. Πάμε καρφωτά για να καλοπληρωθούμε.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Ντέρμπι – Σαουθάμπτον

 

Από το 1-1 στο πρωτοχρονιάτικο ματς με τη Μίντλεσμπρο έρχεται η Ντέρμπι. Αγωνίστηκε με την ίδια ενδεκάδα που είχε παραταχθεί και στο εντυπωσιακό 4-3 επί της Νόριτς και με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το τρίποντο. Στον αντίποδα, η Σαουθάμπτον έρχεται από το πολύτιμο 0-0 στην έδρα της Τσέλσι. Αποτέλεσμα που ωστόσο δεν την έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εξαιρετική η παρουσία του Άνγκους Γκαν κάτω από τα δοκάρια της και ενώ απόψε θα γίνει ροτέισον με το μέτρο. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι θέλουν να πάνε όσο το δυνατόν πιο μακριά στη διοργάνωση. Δεδομένου λοιπόν πως έχουν το κίνητρο, θα κοντράρουμε το φαβορί και θα πάμε με τον 1DNB της Ντέρμπι.

 

Ουέσκα – Μπέτις

 

Έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει βαθμό μέσα στο «Μεστάγια», γνωρίζοντας την ήττα στο 90′ από τη Βαλένθια με σκορ 2-1. Σε κάθε περίπτωση, η ήττα αυτή διατήρησε σε δύσκολη θέση τον κόουτς Φρανθίσκο, με την Ουέσκα να αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα τον περασμένο Αύγουστο. Από την άλλη, η Μπέτις έκανε νέο πισωγύρισμα και εκεί που είχε πάρει τα πάνω της, «κόλλησε» στο εντός έδρας 1-1 με την Εϊμπάρ. Εξακολουθεί να παρουσιάζει σημαντικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, γεγονός που της έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής στη μάχη της 5αδας. Παρότι δεν είναι σταθερή πάντως, το σημερινό ματς είναι στα μέτρα της. Με το διπλό σε τέτοια αποδόση στη novibet, αξίζει να το βάλουμε στο δελτίο μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top